Επιβλητική η Κύπρος κόντρα στην Ομόνοια

Με πέντε τέρματα “φιλοδώρησε” η Κύπρος την Ομόνοια Γενναδίου (5-0) στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για την 6η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος).

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα από τη Νότια Ρόδο και πήραν άνετα το τρίποντο που ήταν το τέταρτο μέσα στην σεζόν και τους διατηρούν ψηλά στην βαθμολογία.

Άργησε να ανοίξει το σκορ η ομάδα της Κύπρου, αλλά όταν το έκανε με την κεφαλιά του Καρτάλη στο 40′, σκόραρε άλλες τέσσερις φορές μέχρι το φινάλε και πήρε μια άνετη νίκη. Το 2-0 έγινε με το Νίκα στο 44ο λεπτό και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ακολούθησαν κατά σειρά τα τέρματα του Αλαφάκη με σουτ στο 55′ για το 3-0, του Καραμπάντζου στο 75ο λεπτό με τον ίδιο τρόπο για το 4-0 και του δεύτερο προσωπικό του Νίκα που διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτησία: Χαρισμανίδης, Αναστασοπούλου, Βούλγαρη

Συνθέσεις:

Κύπρος: Πεστλίκης (75′ Δραγατάκης), Βασιλείου, Γκλάβας, Μάχλης, Τσίρκος, Αλαφάκης, Ροδίτης (58′ Καραπάντζος), Τσακμακίδης (56′ Κούρλιος), Νίκας, Χατζηκωνσταντής, Καρτάλης

Ομόνοια: Κρητικός Ι., Χατζηκώστας Μ., Χατζηκώστας Κ., Πιζήμολας Σ. (71′ Μπαϊράμης Ι., Μπαϊράμης Σ., Ερμές, Κλημαντής, Κρητικός Μ., Πιζήμολας Σ., Ζερβός (47′ Βενετσάνος), Κατσάκι ( 58′ Κατσιμπάς)