Νικηφόρο “πέρασμα” του Διγενή από τους Αγ. Αποστόλους

Το 2Χ2 έκανε ο Διγενής στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος), καθώς επικράτησε με 0-1 του Ορφέα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για την 2η αγωνιστική.

Σ’ ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς εκμεταλλεύτηκε το καλό της πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από μια δύσκολη έδρα.

Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Αμπελάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 43ο λεπτό, έπειτα από παράβαση που κέρδισε ο Πλαγγέτης για ανατροπή του από τον Αντωνιάδη μέσα στην περιοχή.

Νωρίτερα (20′) οι Κοσκινιάτες είχαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία όταν ο Κατωκίδης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Ορφέας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν καλά τους διαδρόμους και κατάφεραν με σχετική άνεση να “κρατήσουν” τη νίκη παρά το γεγονός πως τελείωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Νίκανδρου στο 90′ για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Βασιλείου, Ζαννετίδης

Συνθέσεις: 

Ορφέας: Γιαννούλης, Γεωργιάδης, Μπουμπουλάκης, Αντωνιάδης, Ματάρ, Κούτσι, Ντριλόν, Πουλλής, Παπανικολάου (75’ Μαλανδρής), Καραγιάννης (49’ Τοπάλ Τ.), Μόσχου (26’ λ.τρ. Τοπάλ Σ.)

Διγενής: Νικολέτος, Κατσούλης, Ζαχαρίας, Τσουκαλάς, Νίκανδρος, Κατωτικίδης (84’ Τριπολίτης), Μικκιού, Παπασταμάτης, Πλαγγέντης (91’ Τζουανάκης), Αμπελάς, Διακάκης (78’ Χατζηνικόλας)