Η Α.Ε.Ρ.Α, πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Δόξα Καρδάμαινας

Παρόλο που αγωνιζόταν απ’ το 3ο λεπτό με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καστανάκη η Α.Ε.Ρ. Αφάντου πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Δόξα Καρδάμαινας για την 3η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας. Λυριστής, Φιλιππάκος και ο Γκινής τα γκολ για τους γηπεδούχους ενώ οι φιλοξενούμενοι που κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με Χατζησεβαστό Σ. και Χατζηαντωνίου δε μπόρεσαν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού η Δόξα Καρδάμαινας κατάφερε να κερδίσει την αποβολή του Καστανάκη με τον τερματοφύλακα της Α.Ε.Ρ.Α να κάνει φάουλ εκτός περιοχής και να τιμωρείται με κόκκινη κάρτα και τον Κοντογεωργάκη που πέρασε στην θέση του Ροκάι να παίρνει την θέση του.

Παρόλο που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι, απείλησαν στο 15’ με το σουτ του Φιλιππάκου μετά να χτυπά στο δοκάρι του Χατζηγιακουμή ενώ δύο λεπτά αργότερα σκόραραν. Ο Μιχάλης Λυριστής με μια φοβερή έμπνευση εκτέλεσε το κόρνερ με εξωτερικό φάλτσο με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Το πρώτο μισάωρο ήταν για την Α.Ε.Ρ. Αφάντου που στο 23’ είχε ξανά ευκαιρία με τον Γκινή για το 2-0, αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ. Στο 28’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-0 όταν ο Λυριστής εκτέλεσε το φάουλ και στην επαναφορά ο Φιλιππάκος σκόραρε.

Μετά το 2-0 η Δόξα κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση της και να ψάξει με υπομονή τον τρόπο για να ξαναμπεί στο ματς. Στο 40’ τα κατάφερε με τον Χατζηαντωνίου με κάθετη πάσα να βρίσκει τον Χατζησεβαστό ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Κοντογεωργάκη για το 2-1 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου η Α.Ε.Ρ.Α είχε ευκαιρία με τον Φιλιππάκο για να σκοράρει ωστόσο στο 49’ ο Χατζηαντωνίου έφερε το ματς στα ίσια όταν με όμορφη εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Κοντογεωργάκη.

Η Α.Ε.Ρ.Α κατάφερε να σκοράρει ξανά στο 60ο λεπτό όταν από μακρινή μπαλιά του Πλύγκου  ο Γκινής με προβολή έκανε το 3-2 για την ομάδα του.

Δουλγέρης, Σταυρούλια, Αυγενικού.

Οι συνθέσεις

Α.Ε.Ρ.Α: Καστανάκης, Γιαννακάκης, Πλύγκος (74’ Καντής), Λαδάς (60’ Παπαοικονόμου), Τάχος, Γαργάλης, Στεφανής, Γκινής, Λυριστής (92’ Αμπαζάι), Φιλιππάκος, Ροκάι (3’ Κοντογεωργάκης).

Δόξα Καρδάμαινας: Χατζηγιακουμής, Χατζηπαναγιώτης, Κόμπος, Μποϊλής, Χατζησεβαστός Σ. (75’ Μυξολούφης), Πης Β., Χατζηαντωνίου, Καράλιαμης (76’ Αρκούδας), Ατσαλάκης (87’ Πόγιας), Πης Γ., Μαύρος (72’ Τσέλα)