“Χτύπησε” όταν έπρεπε και πήρε ο “τρίποντο” ο Κλεόβουλος

Σκοράροντας σε καίρια χρονικά σημεία του παιχνιδιού, ο Κλεόβουλος επικράτησε με 0-2 του Ηρακλή στο γήπεδο Λάρδου για την 9η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries και έμεινε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι Λινδιακοί έπαιξαν έξυπνα στο ντέρμπι της Νότιας Ρόδου και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο που τους διατηρεί στην τέταρτη θέση, ενώ οι Λαρδιακοί έμειναν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Ξεκινώντας πολύ καλά η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα απείλησε στο 3ο λεπτό, ωστόσο ο Καραγιάννης απομάκρυνε δύσκολα το σουτ του Παπαοικονόμου.

Στο 6′ ο γκολκίπερ του Ηρακλή είχε “απάντηση” και στο σουτ του Χαρίτου, αλλά ήταν αυτός που έκανε το λάθος λίγο αργότερα (8′) όταν έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά από κόρνερ του Παπαοικονόμου και ο Πιτσουρδάκης σε κενή εστία έγραψε το 0-1.

Λίγο έλειψε να ισοφαρίσει άμεσα η ομάδα του Στάθη Φαρμακίδη, αλλά στο 15′ στάθηκε άτυχη. Το σουτ του Κοντού σταμάτησε στο δοκάρι και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι που έπαιζαν με πολλές απουσίες βγήκαν μπροστά για να αναζητήσουν την ισοφάριση, με αποτέλεσμα τα κενά στην άμυνα τους να είναι αρκετά.

Στις αντεπιθέσεις ο Κλεόβουλος ήταν κίνδυνος- θάνατος και σε μία απ’ αυτές έγινε το 0-2. Ήταν το 77ο λεπτό όταν ο Κολιοκώστας έκανε ωραία μπαλιά στον Χαμιτάϊ και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Μέχρι το φινάλε το μόνο που άλλαξε ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες καθώς ο Κουκουτσέλας αποβλήθηκε στο 91′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές, αλλά ήταν ήδη αργά για τον Ηρακλή.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Σταυρούλιας, Λάζος

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Καραγιάννης, Καφάλας, Καλοπήτας, Μπραχούσι, Νίκολλι, Καπιώτης, Κοντός, Μπιγκό, Μπάρδης (84’ Καμμάς), Ταγκάεφ, Στογιανόφσκι

Κλεόβουλος: Ναούμ, Πιτσουρδάκης, Κακλαμάνος Λ., Κωστάκης, Χαμιτάι, Κολιοκώστας (90’ Ζερβός), Γαϊτάνος, Παπαοικονόμου (86’ Κλημαντής), Κακλαμάνος Α., Κουκουτσέλας, Χαρίτος (89’ Μοντεσάντος)