Παρέμεινε στο… κόλπο της παραμονής ο Αστέρας Μασσάρων

 Γήπεδο Μαριτσών (17.00): Ηρακλής Μ.- Αστέρας Μ  0-1 

82′ Κόκκινη Τσούφιος(Ηρακλής Μ)

89′ Κόκκινη Δημητριάδης(Αστέρας Μ)

87′ Πλαγγέντης 0-1

Ο Αστέρας Μασσάρων είχε αποθέματα ψυχής για να παραμείνει  στη μάχη της παραμονής. Η ομάδα του Γιώργου Ορφανίδη κέρδισε τον Ηρακλή Μαριτσών με γκολ του Γιώργος Πλαγγέντη στο 87’ και παραμένει σε δυσχερή θέση αλλά ελπίζει. Στο πρώτο ημίχρονο του  αγώνα, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σ’ ένα ανούσιο παιχνίδι κέντρου, με τη μεγάλη ευκαιρία στο 29’ για τον Ηρακλή. Ο Κούρος έκλεψε και πέρασε την μπάλα στον Τριχιά, εκείνος στο Σκόρπο κι αυτός με τη σειρά του έβγαλε μπαλιά για τον Καρίκη που βγήκε τετ α τετ με το Μήλιο, ωστόσο το διαγώνιο σουτ του «έγλειψε» το δεξί δοκάρι. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, άρχισαν να αναζητούν  το γκολ.

Στο 49’ ο Καρίκης αστόχησε από κοντά στην προβολή που έκανε στην κίνηση
Στο 62’ ο Κιλασίν Χ. έσωσε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Κούρου
Ο Γιώργος Ορφανίδης στο τελευταίο τέταρτο  βοήθησε την επίθεσή του με την τοποθέτηση του υψηλόσωμου Χαλίλ Κιλασίν στην κορυφή της, οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν ό, τι είχαν και δεν είχαν.
Στο 82’ Τσούφιος σταμάτησε με φάουλ την  επέλαση του Μίρτσεβ και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 87’ ο Αστέρας έφτασε στο γκολ. Ο Πλαγγέντης βγήκε σε θέση τετ α τετ κι αφού πέρασε το Σκυλλά, έκανε με πλασέ το 0-1.
Ο  Αστέρας άντεξε , παρότι στο 89’ έχασε με δεύτερη κίτρινη κάρτας, τον Δημητριάδη.
Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ιωάννη Νικολατζά. Η διοίκηση εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.
 Διαιτησία: Δουλγέρης, Μπέκας, Λάζος
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Μ. Σκυλλάς, Τσούφιος, Λενιού, Ανδρεόπουλος, Μπιγκό, Μπιλιάς, Σκόρπος, Κούρος, Καρίκης, Παπακωνσταντής (88’ Βασιλώττος Χ.), Τριχιάς
Αστέρας Μ. Μήλιος, Κιλασίν Κ., Χατζημανώλης Μ. (55’ Κιλασίν Ε.), Κιλασίν Χ., Δημητριάδης, Καλοπήτας, Μπαϊρακτάρης, Στογιανόφσκι (84’ Βασιλειάδης), Πλαγγέντης, Μίρτσεβ, Κώστας (69’ Λούππος)