Πάρτι του Άρη με… καλεσμένο τον Ηρακλή

Σε παράταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Άρης το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών, καθώς οι κιτρινόμαυροι επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 5-0 στο γήπεδο Αρχαγγέλου.

Η ομάδα του Στάθη Φαρμακίδη μετά από δύο παιχνίδια χωρίς νίκη, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στους πράσινους και μόλις στο 5ο λεπτό ο Κρεκούκιας εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Σκυλλά και έκανε το 1-0 μετά από μπαλιά του Κοντόγιαννου.

Παρά το γρήγορο προβάδισμα, ο Άρης συνέχισε την πίεση του και στο 7ο λεπτό ο Μάλλιος με σουτ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι. Ωστόσο, ο έμπειρος επιθετικός των γηπεδούχων βρήκε τον δρόμο προς στα δίχτυα στο 11ο λεπτό με ωραίο πλασέ στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία για το 2-0.

Με το… πόδι πατημένος στο γκάζι, οι Αρχαγγελίτες πέτυχαν το 3-0 με τον Σακελλάρη που πλάσαρε εύστοχα από πλεονεκτική θέση, εκμεταλλευόμενος την ωραία μπαλιά του Κοντόγιαννου στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (47′) ο Χατζηλιόντας έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς, καθώς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με φοβερό διαγώνιο σουτ.

Στο 56ο λεπτό ο Μπαϊρακτάρης διαμόρφωσε το τελικό 5-0, αφού στην συνέχεια ο Άρης έριξε ταχύτητα και διαχειρίστηκε το ευρύ υπέρ του σκορ.

Πάντως οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα τέρματα, με τον Παπακωνσταντής στο 70′ να σταματάει την τελευταία στιγμή τον Σκυλλαράκη ο οποίος είχε μπει στην περιοχή μετά από ατομική προσπάθεια και ήταν έτοιμος να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Στεφανάκης, Καλκαβούρας

Συνθέσεις:

Άρης: Καραγιάννης (58′ Βαρέλης), Πομπού (72′ Μαγιόγλου), Κοντόγιαννος, Ζαρκαδούλας, Γιαννιού, Γκίκας, Χατζηλιόντας (58′ Σκυλλαράκης), Κρεκούκιας, Μπαϊρακτάρης, Σακελλάρης, Μάλλιος (65′  Χατζηνικόλας)

Ηρακλής: Σκυλλάς, Λερογιάννης (46′ Λενιού), Βασιλώττος Ε. (46′ Γιαννακόπουλος), Σιαμαντούρας (59′ Τσαλώλης), Παπακωνσταντής, Βασιλώττος Χ., Μπιλιάς, Παπαδημήτρης, Λολάκης Λυριστής Μ., Λυριστής Θ. (65′ Καρίκης)