Τρομερή ανατροπή από τον Ακουσίλαο

Σ’ ένα ματς όπου είχε δραματική εξέλιξη και διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου Φανών, ο Ακουσίλαος επικράτησε με 3-2 της Θύελλας Πυλώνας στο εξ αναβολής ματς για την 9η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος).

Σπουδαία ανατροπή για τους Φανενούς που πήρα… κεφάλι έναντι των αντιπάλων τους όσον αφορά την μάχη της παραμονής και αυτό οφείλεται στην τρομερή αντίδραση του τελευταίου δεκαλέπτου που έφερε τους τρείς βαθμούς.

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τους γηπεδούχους, αφού ο Μιχάλης Λούπος στο 20’ έκανε το 0-1 για τους Πυλωνίτες, σκορ που παρέμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Μπαίνοντας καλύτερα στην επανάληψη οι παίκτες του Ακουσίλαου, έφτασαν στην ισοφάριση στ0 70’ με σκόρερ τον Τσαλίκη, παρά τα παράπονα των φιλοξενούμενων που υποστήριξαν πως υπήρξε οφ-σάϊντ του σκόρερ στην συγκεκριμένη φάση.

Ωστόσο τα πανηγύρια των πρασίνων δεν κράτησαν για πολύ, αφού ο Χρυσαφίνης με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-2, πέντε λεπτά αργότερα.

Στο 80’ ο Κουφός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο) και έτσι η Θύελλα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι που ισοφάρισαν αρχικά στο 83’ με τον Παντελίδη (2-2) και ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 90’ με τον Κουντουράκη που έγραψε το τελικό 3-2 στο γήπεδο Φανών.

Διαιτησία: Στέργος Γιακουμάκης, Ροδίτης, Μπέκκας

Συνθέσεις:

Ακουσίλαος:Παπαθεοδώρου, Κοκκάρης, Χoυσενάϊ, Χουρδάς (71’ Τσαλίκης), Μπαλής, Τσίγκριλας, Σάββενας, Παντελίδης, Κουντουράκης, Σάββας (51’ Κάβουρας), Τζεμανάκης (81’ Φρούμης)

Θύελλα:Μαγκίνοφ, Κλημαντής, Καραμαρίας, Βασιλάκης, Χαμιτάϊ, Κουφός, Σφίλα, Ιβάνοφ (66’ Τζέτα), Ζολτάν, Λούλος, Χρυσαφίνης