Με βασικές απουσίες ο Ιάλυσος

Χωρίς τους Παναγιώτη Μαθιό και Νικήτα Μαλλιάκα θα αντιμετωπίσει ο Ιάλυσος σήμερα (14.45) τους Ιππότες εκτός έδρας στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία BlueStarFerries (β’ όμιλος). Αναμένεται να προφυλαχτεί και ο Δημήτρης Σταυλάς.

Η πρόκριση του Ιάλυσου στο κύπελλο επί του Άρη μεσοβδόμαδα στον Αρχάγγελο αποδείχτηκε «πύρρειος», αφού ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Παναγιώτης Μαθιός θα μείνει στα… πιτς για περίπου δύο εβδομάδες λόγω θλάσης στον δικέφαλο.

Τραυματίας είχε αποχωρήσει κα ο Σταυλάς που δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά ίσως προφυλαχτεί στο ματς κόντρα στους Ιππότες από τον προπονητή του.

Σε κάθε περίπτωση, πέρα της σίγουρης απουσίας του «Σκιλάτσι», ο Ανδρέας Σταύρου δεν θα μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση των Αγίων Αποστόλων και στον Νικήτα Μαλλιάκα που είναι τιμωρημένος (κόκκινη κάρτα στον Αρχάγγελο).

Όπως και να’ χει ο Ιάλυσος είναι μια ομάδα που έχει δείξει πως διαθέτει την ποιότητα, παρά τις βασικές απουσίες, για να πάρει τέτοια παιχνίδι και αυτός είναι ο στόχος προκειμένου οι «τοξοβόλοι» να επανέλθουν σε απόσταση… αναπνοής από την Ρόδο.