Σήμερα η κλήρωση για τα προημιτελικά του κυπέλλου

Στα γραφεία της ΕΠΣΔ, σήμερα στις 18.30 οι ομάδες που πήραν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου θα μπουν στην κληρωτίδα για να αναδειχθούν τα ζευγάρια εν’ όψει της τελικής ευθείας του θεσμού.

Οι ομάδες από το νησί μας που έχουν εξασφαλίσει θέση στην οκτάδα είναι οι Ιάλυσος, Φοίβος, Διαγόρας, Ρόδος, Ευκλής και Ηρακλής Μαριτσών.

Οι άλλες δύο θέσεις θα… καλυφθούν από ομάδες του Βορείου Συγκροτήματος και θα είναι δύο εκ των ΑΟ Δικαίου, Αντίμαχο, ΑΕ Λέρου, ΠΑΟ Κω και Δόξα Καρδάμαινας.

Συγκεκριμένα η Δόξα Καρδάμαινας περιμένει τους νικητές από τα παιχνίδια Αντίμαχος- Δίκαιο (Πέμπτη) και ΑΕ Λέρου- ΠΑΟ Κω (Σάββατο) για να συμπληρωθεί μία τριάδα.

Από την μίνι κλήρωση που θα γίνει, θα προκύψει ένα ζευγάρι, το οποίο θα «βγάλει» την μία ομάδα που θα βρεθεί στα προημιτελικά (το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 28 Ιανουαρίου), ενώ θα μείνει και μία που θα περάσει στην οκτάδα άνευ αγώνος.

Τα παιχνίδια για την προημιτελική φάση θα διεξαχθούν στις 4 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα πάρουν το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του κυπέλλου Δωδεκανήσου.