Εικοσάλεπτη καταιγίδα και… 6-2 ο Ποσειδώνας

Ακαταμάχητος παραμένει στην Κάρπαθο ο Ποσειδώνας! Η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά πέτυχε την τρίτη εντός έδρας νίκη της, σκορπώντας στους πέντε ανέμους τον Κλεόβουλο με το εντυπωσιακό 6-2 κι αυτό παρά το γεγονός, πως ειδικά στο πρώτο ημίχρονο τίποτα δεν προμήνυε πως οι γηπεδούχοι θα έφταναν όχι στον θρίαμβο, αλλά στη νίκη καθ’ αυτή.
Παρόλο που ο Ποσειδώνας προηγήθηκε με το «καλημέρα», χάρη στο γκολ του Ζαρκαδούλα στο 4’, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, έλεγξαν τον ρυθμό και έφτασαν στην ισοφάριση στο 22’, με αυτογκόλ του Χατζημανώλη.
Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες και στην ισορροπία συνέχισαν μέχρι το 70’, στιγμή που ο Τσιάτσος απάντησε στο γκολ που είχε πετύχει τρία λεπτά νωρίτερα ο
Μανώλης Σπανός με πέναλτι.
Στο 71’ ήταν σαν να ξέσπασε καταιγίδα. Ο Μανώλης Σπανός σκόραρε ξανά για το 3-2 με δυνατό σουτ, στο 74’ ακολούθησε άλλο ένα από τον Φελουζή για το 4-2, στο 76’ ο Σπανός έφτασε στο χατ-τρικ και στο 88’ ο Μαντινάος έβαλε το «κερασάκι», διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαννουκάς (Κόττορος, Αντωνάς).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ποσειδώνας
Γαλάνης, Ζαρκαδούλας, Χατζημανώλης, Καζιλιέρης, Σπανός Ι., Καουκάκης (75΄Χανιώτης), Φελουζής, Μαντινάος, Σπανός Ε. (80΄Αναγνωστόπουλος), Τσιαβέλης, Δράκος (85΄Βαρδαούλης)
Κλεόβουλος
Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάϊ, Τσελεπίδης (75΄Η. Μπαϊρακτάρης), Γιατσιάτσος (14΄Κακλαμανος Λ.), Μαριεττάκης, Ευαγγελίδης (87΄Κακλαμάνος Ι.), Χατζηνικόλας (46΄Τσιάτσος), Κακλαμάνος Α., Αθανασίου, Τ