Βέροια- Διαγόρας (Ζωντανά) 0-0 Τελικό

Από την Βέροια φιλοξενείτε μέσα σε λίγες ημέρες για δεύτερη φορά ο Διαγόρας (ήττα στο κύπελλο) για την πρεμιέρα της Football League και έχει στόχο να μπει με το… δεξί στο πρωτάθλημα.

(16:00)Βέροια- Διαγόρας 0-0

Τελικό

89′ Τεράστια ευκαιρία για τον Διαγόρα. Ψηλοκρεμαστό σουτ του Κέρι μετά από απόκρουση του Βοσνιάδη, με τον Στάμου να διώχνει σωτήρια τη μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος!

86′ Σουτ του Χαντζάρα από το ύψος της περιοχής, η μπάλα φεύγει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια

85′ Ο Σιμόνι ελευθερώνεται πιάνει σουτ από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ!

67′ Σέντρα του Χαντζάρα, ο Μανωλάκης διώχνει με κεφαλιά σε κόρνερ προ του Βεργώνη

60′ Ο Μπουρλάκης, κάνει συρτό σουτ με τη μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Κέρι και να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βοσνιάδη, άουτ.

Έναρξη δευτερο ημίχρονο

ημίχρονο

30′ Έχει την εδαφική υπεροχή η Βέροια σε αυτά τα λεπτά, χωρίς όμως οι παίκτες της να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, με εξαίρεση την φάση του 9′. Ο Διαγόρας προσπαθεί κυρίως με αντεπιθέσεις να γίνει απειλητικός

17′ Οι Βεροιώτες ζητούν πέναλτι, όμως ο διαιτητής βγάζει την κίτρινη κάρτα στον επιθετικό για θέατρο

13′ Ο Πεταυράκης έβγαλε σέντρα, ο Σιμόνι έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ο Κάνουλας με νέα κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

12′ Τίποτα το αξιοσημείωτο μέχρι στιγμής στο παιχνίδι

Ξεκίνησε η αναμέτρηση

Διαιτητής είναι ο ο κ. Τσιμεντερίδης(Κοζάνη) με βοηθούς τους Φαλτάκα(Γρεβενών) και Μωυσιάδη(Γρεβενών).

Βέροια(Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης, Πέντα, Πασάς, Κανούλας, Σιμόνι.

Διαγόρας(Σούλης Παπαδόπουλος): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κέρι, Αμπατανέο, Μπελέρης, Μπουρλάκης, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.