Γκολ και θέαμα στα σημερινά φιλικά

Έξι φιλικές αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων και τα γκολ που επιτεύχθηκαν ήταν αρκετά, όπως και το γεγονός ότι οι δώδεκα ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα σ’ όσους παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις από τις εξέδρες. Σαφέστατα οι προπονητές έβγαλαν χρήσιμα και σημαντικά συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά το τι έγινε στα σημερινά φιλικά παιχνίδια:

Ιάλυσος- Κλεάνθης 5-0

Φουριόζος στο σημερινό φιλικό παιχνίδι ο Ιάλυσος συνέτριψε τον αντίπαλο του και δείχνουν σιγά- σιγά πως οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Μίχου βρίσκουν τα πατήματα τους και βγάζουν στο χορτάρι τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Στο Οικονομίδειο Στάδιο, οι τοξοβόλοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Χειμωνέττο, ενώ το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους με δύο τέρματα μπροστά, χάρις το γκολ του Χατζηκοσμά στο 30′.

Στην επανάληψη οι Παραδεισιώτες δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τους ερυθροκίτρινους που με το νεαρό Ατσίδη έκαναν το 3-0 στο 55ο λεπτό και ανέβασαν τον δείκτη του στο 70′ με γκολ και πάλι του Χατζηκοσμά. Το τελικό 5-0 έγραψε λίγο πριν την εκπνοή ο Τσαγγάρης.

Αστέρας Μ.- Ρόδος 2-4

Σκούρα τα βρήκε η Ρόδος απέναντι στον τοπικό Αστέρα στο γήπεδο Μασσάρων. Οι πράσινοι ωστόσο έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Δελαπόρτα που πέτυχε χατ- τρικ πήραν τη νίκη. Σαφέστατα οι Μασσαρενοί τρίβουν τα χέρια τους αφού για άλλη μια φορά σε φιλικό έδειξαν εξαιρετικά δείγματα γραφής, ενώ και τα ελάφια από την πλευρά τους στο επιθετικό κομμάτι πετούσαν… φωτιές.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Αστέρα να έχει το προβάδισμα, χάρις το γκολ του Νικήτα στο 40′, αλλά με την έναρξη της επανάληψης ο Δελαπόρτας πέτυχε τρία τέρματα (55′, 60′, 65′) και μετέτρεψε το σκορ σε 1-3.

Με τον Κιλασίν στο 70′ η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη ξαναμπήκε στο παιχνίδι, αφού ο έμπειρος αμυντικός έκανε το 2-3 και το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Ιμεραλιλάϊ στο 85ο λεπτό.

Διαγόρας- Διαγόρας Β. 3-0

Για άλλο ένα ματς ο Διαγόρας ήταν πολύ καλός και η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή επικράτησε 3-0 του Διαγόρα Βατίου σε φιλική αναμέτρηση.

Δύο γκολ με τους Καλημέρη στο 7′ με πέναλτι και Μπερνιδάκη στο 21΄ πέτυχε ο “γηραιός” που σκόραρε ξανά στο 28′ με τον Μπαούρη και έδειξε ακόμη πιο βελτιωμένος, απέναντι στο συγκρότημα από τη Νότια Ρόδο.

Φοίβος- ΑΕΡΑ 4-0

Με τέσσερα φιλοδώρησε ο Φοίβος τον ΑΕΡΑ στο γήπεδο Κρεμαστής (4-0) στο μεταξύ φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων. Τον δρόμο της νίκης για τους Κρεμαστενούς άνοιξε άθελα του στο 40′ ο Καψαλάκης σκοράροντας σε λάθος εστία.

Στο 45′ ο Αξιώτης έκανε το 2-0 και πέντε λεπτά αργότερα (50′) ο Ορφανίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, για να “κλείσει” το σκορ ο Γιατσιάτσιος λίγο πριν το φινάλε του ματς.

Κλεόβουλος- Άρης 2-1

Τη πρώτη του φιλική νίκη με 2-1 πήρε ο Κλεόβουλος στο γήπεδο Λίνδου, ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ κόντρα στον Άρη Αρχαγγέλου.

Οι Αρχαγγελίτες προηγήθηκαν με τον Μάρκο Μαρκόπουλο στο ημίωρο του παιχνιδιού, ωστόσο οι κυανόλευκοι του Δημήτρη Δογιάμα στην επανάληψη ανέτρεψαν τις εις βάρος τους κατάσταση.

Σκόρερ για την ισοφάριση ο νεαρός Αναστασιάδης Γ.Ε. στο 60′, ενώ στο 75′ ο Μασάδο με το δικό του γκολ έδωσε τη νίκη στους Λινδιακούς που πήραν και ψυχολογία για την συνέχεια της προετοιμασίας τους και έδειξαν σημάδια βελτίωσης.

Δόξα Ψ.- Ηρακλής Μ. 2-0

Με δύο γκολ του νεαρού Στελλά, η Δόξα επικράτησε με 2-0 στην Ψίνθο του Ηρακλή Μαριτσών και πήρε την φιλική νίκη. Πρώτη επικράτηση κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για το συγκρότημα του Γιώργου Σαββιδάκη.