Άνετος ο Εθνικός Αρχίπολης στην πρεμιέρα

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός επιβλήθηκε άνετα με 2-0 του Αγίου Ισιδώρου στο γήπεδο Αρχίπολης και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στην πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος).

Πολύ καλή εικόνα είχαν στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν, ανοίγοντας σχετικά νωρίς το σκορ κα σκοράροντας ξανά λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι και η νίκη ήρθε άνετα για τους Αρχιπολενούς.

Στο 15’ ο Θοδωρής Λυριστής με ατομική προσπάθεια και εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0, ενώ στο 45’ ο Μπαρμπαντώνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαυριός με πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Εθνικό.

Διαιτησία: Κάζας, Γιακουμάκης, Μπέκας

Συνθέσεις:

Εθνικός: Καρπαθάκης, Μπαρμπαντώνης, Μπόσινας (76’ Κουτσουμπάρης), Χατζηνικόλας, Παπανθίμου (23’ Αλευρόπουλος), Μαυριός, Κρεκούκιας, Μπεγκάσι (85’ Τσαγκάρης), Λυριστής Μιχάλης, Χατζηπαυλής, Λυριστής Θεόδωρος

Άγιος Ισίδωρος: Χαλκιόπουλος, Ταμπουράς, Πρωτόπαπας, Δημητράκης, Αντωνόπουλος, Βονάκης, Ρέτσι, Στραβογιάννης (75’ Βάλας), Γεωργαλλής Μ. (68’ Μόσχου Ρ.), Διακοπαρασκευάς (46’ Σαβέλος), Μάργαρης