“Βόμβα” του Απόλλωνα μέσα στα Μάσσαρι

Νίκη- χρυσάφι για τον Απόλλωνα Απολλώνων μέσα στα Μάσσαρι επί του τοπικού Αστέρα. Οι Απολλωνιστές με γκολ στο φινάλε του παιχνιδιού διαμόρφωσαν το 1-2 και πάγωσαν το γήπεδο Μασσάρων. Φουριόζος μπήκε ο Αστέρας και στο 10′ ο Χαλίλ Κιλασίν με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Η ψυχολογία και η αγωνιστική εικόνα των ομάδων… έδειχναν Αστέρα, αφού οι γηπεδούχοι ηταν καλύτεροι. Πάντως στο 30′ έγινε η φάση που άλλαξε το μομέντουμ. Το λάθος της άμυνας το εκμεταλλεύτηκε ο Λολακης που ισοφάρισε 1-1 και έδωσε νέα διάσταση στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες δημιούργησαν από μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 75′ ο Πατσιαούρας αστόχησε στο τετ α τετ, αλλά ο Παλάζης δεν έκανε το ίδιο στο 85′ και διαμόρφωσε το τελικό 1-2 χαρίζοντας τρεις πολύτιμους πόντους στην ομάδα του.

Διαιτησία:Τσοπανάκης,Σπάρταλης, Κάζας.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Μ. Τόππος, Διονυσακόπουλος, Χατζημανώλης, Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε., Μίρτσεβ, Λούππος, Νικήτας, Πλαγγέντης Γ., Πατσιαούρας, Μπαϊρακτάρης

Απόλλων Απ. Μακαρούνας Γ., Γεωργίου, Χατζηκυριάκος, Σαπαλίδης, Μακαρούνας Μ., Ισκάς, Λαθούρης, Γεωργαλλής (80’ Παλάζης Σ.), Παλάζης Τ. (90’ Μπαϊράμης), Λολάκης, Δημητρόπουλος (70’ Πλάτσης)