Τρομερό φινάλε στον Αρχάγγελο με νικητή τον Αρη και τον… Μαρκόπουλο

Φοβερό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Αρχάγγελου όπου ο Αρης πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στον Κλεόβουλο. Χατ- τρικ πέτυχε ο Μάρκος Μαρκόπουλος και “νίκησε” τον Αλέκο Κακλαμάνο στην μεταξύ τους μονομαχία, αφού ο έμπειρος στράικερ είδε τα δυο γκολ του να μην βρίσκουν αντίκρισμα. Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Κακλαμάνος που έκανε το 0-1 με κεφάλια. Απάντησε ένα λεπτό μετά ο Μαρκόπουλος με πλασέ για το 1-1 του πρώτου μέρους. Στο 75′ ο Δημητριάδης ανατράπηκε από τον Χρυσανθή που είδε την κόκκινη κάρτα, ωστόσο από τα 11 βήματα ο Μαρκόπουλος σημάδεψε το δοκάρι. Ο επιθετικός του Αρη βρήκε ωστόσο τον δρόμο προς στα δίχτυα στο 87′ και έκανε το 2-1 για την ομάδα του με τακουνάκι. Στο 89′ ο Κακλαμάνος είχε απάντηση και με πλασέ έκανε το 2-2. Όλοι πίστευαν πως το ματς θα τελείωνε ισόπαλο, αλλά το τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης έκρυβε κι άλλο τέρμα. Στο 90′ ο Μαρκόπουλος τελείωσε υποδειγματικά την αντεπίθεση του Αρη και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Διαμαρτυρίες υπήρξαν από τους Λινδιακούς για οφσάιντ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Λάμπης και ο Κλεόβουλος να τελειώσει με εννέα παίκτες.

Διαιτησία Ατσικνούδας, Πατσιόπουλος, Παπαγιαννίδης.

Οι συνθέσεις:

Άρης Καραγιάννης, Γιαννιού, Δημητριάδης, Μαγιόγλου (87′ Πευκιανάκης), Πίτσης (55′ Κοτσίκος), Γκίκας, Μαρκόπουλος, Λαμπριανός (60′ Συμεωνίδης), Σταμούλης, Ζαρκαδούλας, Χατζησάββας

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Ανδρεόπουλος, Αναστασιάδης, Κωστάκης, Κακλαμάνος Λ., Κολιάδης, Παπαοικονόμου, Κουκουτσέλας, Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας (22′ λ.τ. Γανωτάκης, 75′ Ρεκούνας), Διακογεωργίου (67′ Λάμπης)