Πεντάσφαιρος στην επανάληψη ο Ευκλής

Πέντε τέρματα σημείωσε ο Ευκλής στο β’ μέρος της αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) ενάντια στον Ροδιακό και πανηγύρισε τη νίκη με 5-2 στο γήπεδο του Αγίου Σουλά.

Παρότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, η ομάδα του Λάζαρου Θρουμουλόπουλου δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς στα δίχτυα και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν… άκαπνες στ’ αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το ματς ξεκίνησε με δοκάρι του Γεωργαντά στο 50′ και πέντε λεπτά αργότερα (55′) ο Μπερετούλης με έξοχο χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0.

Στο 58′ ήρθε το φοβερό γκολ του Γεωργαντά που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό πλασέ, έπειτα από ατομική προσπάθεια που πραγματοποίησε για το 2-0.

Το 3-0 έγινε στο 70′ με το πλασέ του Κρομμύδα και το 4-0 με τον ίδιο τρόπο από τον Μαντικό στο 74′. Μείωσε ο Ροδιακός με τον Αντωνιάδη στο 80′, αλλά ο Μαντικός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς έγραψε το 5-1 και το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Μπουλουντίδης για την ομάδα της πόλης της Ρόδου.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Βασιλείου, Καραγκιόζης

Συνθέσεις:

Ευκλής: Μαριέττος, Λαππάκης, Τσαγκαράκης, Κορκίδας, Μαντικός, Σφυράκης, Κρομμύδας Ν., Τομάζος (55′ Παπαστεργής), Γεωργαντάς (80′ Αγγελής), Μπερετούλης (70΄Χατζηδημητρίου), Μήτρου 

Ροδιακός: Κνιφάτι, Μάκρας, Κλάψης, Τσακίρης, Κελεπέρας (65′ Μακρόπουλος Ε.), Αντωνιάδης, Τσιμπιδάκης (35′ Βαγιανάκης), Ζαμαντάκης (75′ Κουντουδιός), Μπουλουντίδης, Σέντης, Πουλής