Νίκες για τις μικτές παίδων και νέων

Με νίκη συνέχισαν στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων οι μικτές ομάδες νέων και παίδων του νομού μας στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας κόντρα στα αντίστοιχα συγκροτήματα από τις Κυκλάδες.

Οι παίδες επικράτησαν με 3-1. Άνοιξαν το σκορ με τον Μαγκούλια στο 30′, αλλά ισοφαρίστηκαν στο 38ο λεπτό σε 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη το συγκρότημα του νομού μας πέτυχε δύο τέρματα και έφτασε στη νίκη. Δεύτερο τέρμα σημείωσε ο Μαγκούλιας για το 2-1 στο 55ο λεπτό και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 69′ ο Μπουνρέλλης.

Όσον αφορά τους νέους, έφτασαν στη νίκη με σκορ 2-0. Στο 32′ ο Ξεζωνάκης έγραψε το 1-0 με περιπετειώδη τρόπο, αφού οι Κατσαμάκης και Κουντούρι είχαν σημαδέψει αρχικά τα δοκάρια. Το 2-0 έγραψε ο ίδιος παίκτης στο 90ο λεπτό και αφού η μπάλα χτύπησε για τρίτο φορά στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Συνθέσεις:

Παίδες: Σκαρπέτης, Κουλούμπρης (72’ Μουσάκας), Νικολής (72’ Κωστάκης), Μωϋσάκος, Αμπελάς, Κωνσταντινίδης Περικλής (51’ Πόλο), Μαγκούλιας, Κωνσταντινίδης Σταύρος, Καραμούζης (70’ Ξεπαπαδάκης), Μπουρνέλης (70’ Κοντός), Αντωνίου

Νέοι: Ζαχαρίου, Αρέτογλου, Τρέχας, Κατσαμάκης, Ραφτής, Αλαχούζος, Ζούνης (77’ Κοντός), Ξεζωνάκης, Κουντούρι (86’ Τζουανάκης), Διακογεωργίου, Καραμανώλης (75’ Μαγιόγλου)