Έλαμψε το… αστέρι του Απόλλωνα με τρομερή ανατροπή

Τρομερή ανατροπή πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Απολλώνων στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τον Αστέρα Μασσάρων, όπου τελικά οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-2 στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries και… ξεμπέρδεψαν οριστικά με την υπόθεση παραμονή.

Σίγουρα το “άκαρπο” πρώτο μέρος δεν προμήνυε το τι θα ακολουθούσε στο εξαιρετικό δεύτερο 45λεπτο όπου επιτεύχθηκαν πέντε τέρματα και έγινε μια μεγάλη ανατροπή από τους παίκτες του Χρυστόστομου Χάσταλη.

Οι φιλοξενούμενοι στο 52′ κατάφεραν να κάνουν το 0-1 όταν ο Χατζημανώλης έβγαλε σε θέση τετ α τετ και ο Αλιάϊ δεν… λάθεψε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Πέντε λεπτά αργότερα (57′) οι Μασσαρενοί εκμεταλλεύτηκαν ένα ακόμη λάθος των γηπεδούχων και ο Αλιάϊ έκανε το 0-2 με ωραίο σουτ, έπειτα από αδυναμία των Απολλωνιστών να διώξουν μακριά από την περιοχή τους την μπάλα.

Δεν επηρεάστηκαν μετά τα δύο γρήγορα τέρματα του Αστέρα οι Απολλωνιστές και κατάφεραν στο 62′ να μειώσουν σε 1-2 με το κοντινό πλασέ του Διακουράκη, μετά από σέντρα του Σκούμπρου.

Από μια στημένη μπάλα στο 70′, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-2 με το κοντινό πλασέ του Κυριακάκη.

Στο 85′ ο Ισκάς με σουτ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο Πλαγγέτης στο 88′ βρέθηκε απέναντι από τον Μακαρούνα και ο έμπειρος γκολκίπερ απόκρουσε σωτήρια.

Τελικά η ανατροπή για τους Απολλωνιάτες ολοκληρώθηκε στο 90′ με το πλασέ του Λολάκη που διαμόρφωσε το 3-2, αφού πρώτα το σουτ του Παπαχριστοδούλου αποκρούστηκε από το δοκάρι.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Μαυρουδής, Μπερδεμπές

Συνθέσεις: 

Απόλλων: Μακαρούνας Ι., Σκούμπρος, Χατζηκυριάκος, Κυριακάκης, Ισκάς, Γεωργίου (67’ Δημητρόπουλος), Λαθούρης, Γεωργαλλής (52΄ Γιαννακόπουλος), Λολάκης, Διακουράκης, Παπαχριστοδούλου (89’ Πλάτσης Σ.) Αστέρας Μ.

Αστέρας: Τόππος (40′ λ. τρ. Μαρίνοφ), Κούτρης, Κιλασίν Χ., Μπάρτζος (55′ Μίρτσεφ), Φωτάρας, Χατζημανώλης, Μπαϊρακτάρης, Διονυσιακόπουλος, Πατσιαούρας, Αλιάϊ, Πλαγγέτης