Αποχαιρέτησε με νίκη το κοινό του ο Ανταγόρας

Mε νίκη έκλεισε τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ανταγόρας για την Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου αφού επικράτησε με  2-0 του Α.Ε.Ρ. Αφάντου για την 33η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Πέτσας και Κουρζής με την ομάδας της Ρόδου να ταξιδεύει με 11 ποδοσφαιριστές στην Κω.
Εικόνα
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων απ’ την αρχή του αγώνα και προσπάθησαν κυρίως απ’ τα πλάγια να απειλήσουν την εστία του Καλανδράνη χάνοντας την πρώτη τους ευκαιρία στο 30’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουτσομπέγκα ο Αρβανίτης δεν πρόλαβε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 39’ ο Μουτσομπέγκα απείλησε και στο 40’ ο ίδιος με κάθετη πάσα βρήκε τον Πέτσα με τον επιθετικό του Ανταγόρα με διαγώνιο πλασέ να κάνει το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους με τους Αφαντενούς να πατούν περιοχή στο τέλος του ημιχρόνου και να χάνουν ευκαιρία με την εκτέλεση φάουλ του Νικολή να περνά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ανταγόρας είχε και πάλι την υπέροχη και δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο τέρμα με τον ΑΕΡΑ να χάνει ευκαιρία με τον Λαουδίκο για να φτάσει στην ισοφάριση.

Οι πράσινοι τελικά ήταν αυτοί που πέτυχαν το δεύτερο γκολ με τον Κουρζή μετά από κάθετη πάσα του Ζιώγου.

Χωρίς πρόβλημα οι Φραγκιαδάκης, Ατσαλάκης και Στάμος

Συνθέσεις:

Ανταγόρας: Μέξι, Μπάση, Μουτσομπέγκα, Αρβανίτης, Μπριάζνας, Ζιώγος, Γουμπιός, Τσιφτσίδης, Τζώτζης (53’ Σχουλλής), Κουρζής, Πέτσας

Α.Ε.Ρ.Α: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Μίγκλης, Ροκάι, Παπαβασιλείου, Νικολής, Πλύγκος, Κασιώτης, Κρητικός, Λαουδίκος, Κανελλόπουλος

giafkasports.gr