Δυσαρέσκεια Χάλκης για Τσιπιζίδη

Μπορεί να εκπροσωπούμε ένα μικρό νησί και αριθμητικά να είμαστε λίγοι όμως η υπερηφάνεια και η τιμιότητα , μας δίνει την δυνατότητα να “στεκόμαστε” στο ίδιο ύψος με όλους και να τους κοιτάμε με ειλικρίνεια στα μάτια!
Το σκηνικό της “περιφοράς του Επιταφίου” του κατά τα άλλα συμπαθή ποδοσφαιριστή ΜΑΣ Παύλου Τσιμπισιδη δεν συνάδει με τις αρχές και τα ιδανικά τα οποία πιστεύουμε και υπηρετούμε τα τελευταία 10 χρόνια.
Το ατομικό συμφέρον ενός ανθρώπου υπερέβη τα όρια της αξιοπρεπείας και δημιούργησε στο σύλλογο εντάσεις με ανθρώπους και σωματια των οποίων οι σχέσεις σε προσωπικό άλλα και συλλογικό επίπεδο ήταν άριστες .
Ενημερώνουμε ότι η όποια απόφαση θα ληφθει συλλογικά και δημοκρατικά όπως όλες οι αποφάσεις μας στο επόμενο προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 18.00.
Τέλος προσκαλούμε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο της Δωδεκανήσου να παραστεί στην θρησκευτική γιορτή στο νησί της Χάλκης ,στις 29 Αύγουστου στην χάρη του Αι Γιάννη του ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗ , γιορτή κατά την οποία σύσσωμο το συμβούλιο κάθε χρόνο πηγαίνει και προσεύχεται για το σώσιμο των ψυχών τους !”