Καλά στοιχεία και… αποκαλυπτήρια των νέων στη νίκη του Ιάλυσου

Χρόνο συμμετοχής πήραν τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιάλυσου στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Οικονομίδειο, όπου οι τοξοβόλοι επικράτησαν με 3-0 της Δόξας Ψίνθου και έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία εν όψει της έναρξης της Γ’ Εθνικής.

Καλύτερος ο Ιάλυσος καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο μέρος κι άλλη μία στην επανάληψη, φτάνοντας άνετα στην φιλική νίκη.

Το 1-0 έγινε στο 15ο λεπτό από τον Σπάρταλη που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την μπαλιά από τον Σταυλά και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (38′) ο Σπάρταλης και πάλι έγραψε το 2-0 με νέο πλασέ μέσα από την περιοχή και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Χατζηφούντας έβαλε και αυτός το όνομα του στην λίστα των σκόρερ και διαμόρφωσε το 3-0 στο 70ο λεπτό με κοντινή προβολή, έπειτα από σέντρα του Τσόφλιου.

Συνθέσεις:

Ιάλυσος: Παπαδόπουλος, Μανακούσιος, Κοκκίνης, Λίτσος, Παφιάκης, Σταυλάς, Ρεκλείτης, Καρπαθάκης, Παυλίδης, Γιαννόπουλος, Σπάρταλης

Έπαιξαν και οι: Μουστάκας, Μανωλάγκας, Χατζηφούντας, Φυλακούρης, Αρχοντούλης, Γούλας, Χατζηπέτρος, Τσόφλιος, Πούφλης, Φλεβάρης, Μόσχος, Καπνόπουλος, Κρεκούκιας, Διακουράκης

Δόξα: Ηλίας, Κουνελλές, Χατζηνικόλας, Παναγιωτόπουλος, Δαλκίδης, Στελλάς, Ορφανός Β., Σαββούλης, Τσούλλος, Λυριστής, Τσοπάνογλου

Έπαιξαν και οι: Μπατέστας, Καρίκης, Ορφανός Χρ., Τσαβδαλίδης