Ο οικοδεσπότης Κλεάνθης νικητής του “Αλέκος Παπαγρηγορίου”

Νικητής του φετινού τουρνουά “Αλέκος Παπαγρηγορίου” που διεξήχθη στο γήπεδο Παραδεισίου αναδείχθηκε ο οικοδεσπότης Κλεάνθης που επικράτησε στον τελικό του Αστέρα Παστίδας.

Τα τρία από τα τέσσερα συνολικά παιχνίδια του τουρνουά κρίθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι, αφού η διάρκεια τους ήταν 40 λεπτά.

Πάντως το θέαμα ήταν αρκετά καλό για τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες, ενώ οι προπονητές των ομάδων σίγουρα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Α’ ημιτελικός: Κλεάνθης- Ηρακλής Μ. 1-1 καν. διάρκεια, 4-3 πέναλτι 

Δραματικό ήταν το φινάλε του πρώτου αγώνα στο τουρνουά. Ο Γκινής για τους οικοδεσπότες Παραδεισιώτες άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό, αλλά στην εκπνοή ο Μπάμπης Βασιλώττος ισοφάρισε σε 1-1 για τους πράσινους και η πρόκριση για τον τελικό κρίθηκε στα πέναλτι.

Εκεί, κάθε ομάδα θα εκτελούσε από τρία πέναλτι, ωστόσο η διαδικασία συνεχίστηκε, αφού το σκορ ήταν ισόπαλο χάρις τις αποκρούσεις των δύο τερματοφυλάκων.

Εν τέλει, μοιραίος για τους Μαριτσενούς ήταν ο… ωραίος στην εκπνοή που έστειλε το ματς στα πέναλτι. Συγκεκριμένα ο Μπάμπης Βασιλώττος αστόχησε και ο Κλεάνθης πέρασε στον τελικό, αφού επικράτησε με 4-3 στην διαδικασία.

Β’ ημιτελικός: Αστέρας Π.- Φοίβος 1-1 καν. διάρκεια, 2-1 πέναλτι

Στην “ρώσικη ρουλέτα” κρίθηκε και το δεύτερο ματς. Οι Παστιδενοί με τον Στεργιόπουλο έκαναν νωρίς- νωρίς το 1-0, αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα με τον Χαρτοφύλλη για τον Φοίβο που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στα πέναλτι, οι Αξιώτης και Ορφανίδης αστόχησαν για την ομάδα της Κρεμαστής και έτσι ο Αστέρας πήρε την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά.

Μικρός τελικό: Ηρακλής Μ.- Φοίβος 0-0 καν. διάρκεια, 2-1 πέναλτι

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το 40λεπτο του μικρού τελικού ανάμεσα σε Μαριτσενούς και Κρεμαστενούς. Τις… διαφορές τους οι δύο ομάδες έλυσαν στα πέναλτι, εκεί που ο Κοσμάς με καθοριστική απόκρουση, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Τελικός: Κλεάνθης- Αστέρας Π. 1-0

Μ’ ένα τέρμα που σημειώθηκε αρκετά νωρίς κρίθηκε ο τελικός του φετινού “Αλέκος Παπαγρηγορίου”. Μ σκόρερ τον Πλύγκο στο 5ο λεπτό, οι Παραδεισιώτες επικράτησαν με 1-0 και κατέκτησαν το τουρνουά που διοργάνωσαν οι ίδιοι, όπως κάθε χρόνο.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο τουρνουά για κάθε ομάδα:

Κλεάνθης: Ζώης, Μαριάς, Καρίκης, Ποζατζίδης, Πελέκης, Αλεξανδρίδης, Πλύγκος, Λυριστής, Γκινής, Καστανάκης, Φωτεινής, Σιέχ, Γιατσιάτσος, Μαριάς, Ποζατζίδης

Αστέρας: Ροδανάκης, Λυκομέτι, Χαριτάκης, Σιδηρόπουλος, Λολάκης, Ισκάς, Καλαγρής, Πολυχρόνης, Πάπα, Στεργιόπουλος, Λολάκης, Αποστολάτος, Αμπντουλάϊ, Κονόμι, Παπαμιχαήλ, Πίσκαπας, Φελεσάκης, Λιαμής

Ηρακλής: Κοσμάς, Γιαννακόπουλος Στ.,  Μπάκης, Βασιλώττος Ε., Βασιλώττος Χ., Καρίκης, Χατζηκωνσταντής, Πιστόλας, Αναγνώστου, Παναγιώτου, Τσούφιος, Σαχίνης, Παπακωνσταντής, Παντελίδης, Μπάκης, Γιαννακόπουλος Γ., Κούρος, Τσαλώλης, Παπάς

Φοίβος: Τόππος, Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Ταφάνι, Καραγεωργίου, Παϊζάνος, Αξιώτης, Παλάζης, Ορφανίδης Ν., Μοντεσάντος, Χαρτοφύλλης, Πανταζόπουλος, Ντόστι, Ματακάκης, Φελεγκάκης, Καραγεωργίου, Ταφάνι, Γεωργαλλής, Καραγιάννης