“Σίφουνας” ο Φοίβος και στην Λάρδο

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του ο… σίφουνας από την Κρεμαστή και “καμαρώνει” στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries με 3Χ3 και συντελεστή τερμάτων 13-0! Ο Φοίβος δεν είχε κανένα πρόβλημα στην Λάρδο και επικράτησε με 0-3 του τοπικού Ηρακλή στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής με το δίδυμο Παλάζη- Ορφανίδη να κάνει άνω- κάτω άλλη μια άμυνα.

Όπως στα ματς με την Δόξα στην έδρα του και τον Αστέρα εκτός έδρας, η ομάδα του Μιχάλη Πολιά μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 21′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Αξιώτης έκανε την μπαλιά στον Παλάζη και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 0-1, αφού πρώτα κέρδισε κάποιες κόντρες.

Ο Φοίβος δεν απειλήθηκε καθόλου στην συνέχεια, αφού το συγκρότημα του Μανώλη Κοντού δεν “έβγαλε” αντίδραση και παράλληλα στο 35′ λίγο έλειψε να βρεθεί με δύο τέρματα πίσω αλλά το η μπάλα από το πλασέ του Χαρτοφύλλη από καλή θέση έφυγε άουτ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Κρεμαστενοί κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα γκολ τους. Ήταν η φάση του 50′ όταν ο Χαρτοφύλλης “τσίμπησε” την μπάλα προ του Καραγιάννη και ο γκολκίπερ του Ηρακλή τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να δείξει το σημείο του πέναλτι, από το οποίο ο Παλάζης έγραψε το 0-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς.

Προσπάθησε να απειλήσει ο Ηρακλής για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά ο Τόππος στην σημαντικότερη στιγμή που δημιούργησαν οι Λαρδιακοί απέκρουσε την κεφαλιά του Στογιανόφσκι στο 63′ και διατήρησε το μηδέν για την εστία του.

Λίγο πριν το φινάλε του ματς (82′) ο Νίκος Ορφανίδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, αφού πλάσαρε εύστοχα στην κενή εστία προσπερνώντας στο τετ α τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-3.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Γιακουμάκης, Βασιλείου

Συνθέσεις;

Ηρακλής: Καραγιάννης, Φρατζής, Ζερβός (60’ Μπάρδης), Νίκολλι, Παπαϊωάννου, Στογιανόφσκι, Ευαγγελίδης Στ., Μπενούρ (70’ Καλογερής), Ταγκάεφ, Κοντός (84’ Φάκκας), Ευαγγελίδης Ι.

Φοίβος: Τόππος, Ταφάνι, Ορφανίδης Σ., Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Παϊζάνος (80’ Ντόστι), Θαρρενός (46’ Χατζηκοσμάς), Αξιώτης, Χαρτοφύλλης, Παλάζης (76’ Τρέχας), Ορφανίδης Ν.