“Ξύπνησε” και… καθάρισε στην επανάληψη η Κατταβιά

Μόνο για ένα ημίχρονο βρήκε… αντίσταση η Κατταβιά από τον Ακουσίαλο στην αναμέτρηση που έγινε στο ΕΑΚ για την 2η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος), καθώς το συγκρότημα του Μανώλη Φραντζή στην επανάληψη πέτυχε πέντε τέρματα και έφτασε στη νίκη με 5-1.

Οι Φανενοί πήγαν στ’ αποδυτήρια για το ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ χάρις το αυτογκόλ του Κουμπιάδη και το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ντούπης με δύο γκολ στο 50′ και το 52′ έβαλε σε θέση οδηγού το φαβορί γράφοντας το 2-1 και στην συνέχεια ο Στεφανάκης στο 65′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Με χατ- τρικ του Ντούπη στο 75′ η Κατταβιά έφτασε στο 4-1, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Αζίζ από κοντά και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη δεύτερη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Καλκαβούρας, Μπέκας

Συνθέσεις:

Κατταβιά: Παπαβεργής, Μαριεττάκης, Ανανιάδης, Κουμπιάδης, Σαλαμαστράκης, Μαΐλης, Νασόπουλος, Κουλιμπαλί, Μήτρου (80’ Τραγάκης), Γκρίζης (46’ Ντούπης, 75’ Σέντης), Στεφανάκης

Ακουσίλαος: Κοντογιάννης, Γιορδαμνής (20’ λ. τρ. Νικολίτσης), Καραμολέγκος, Σάββενας, Κρητικός, Κώστας (75’ Χασάπι), Κουτσουμπάρης, Χιουσενάι, Καβουκλής, Παπακωνσταντίνου (65’ Τσαλίκης), Τσίγκριλας