Νίκη για Νηρέα με “κιτρινόμαυρες” φωνές

Τη νίκη πανηγύρισε ο Νηρέας καθώς επικράτησε με 1-0 του Αγίου Γεωργίου στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Κρεμαστής για την 2η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) και έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία οι Μαλωνίτες.

Σ’ ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ από το σημείο του πέναλτι σε μία φάση όπου διαμαρτύρονται οι “κιτρινόμαυροι” που νωρίτερα είχαν ζητήσει την ίδια παράβαση αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το πρώτο μέρος δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο μπροστά από τις δύο εστίες, αφού κάθε ομάδα δημιούργησε από μία επικίνδυνη κατάσταση. Για τον Νηρέα απείλησε στο 30′ ο Ραπτόπουλος με ένα σουτ που απόκρουσε ο Λοντάκος, ενώ για τον “Άγιο” ο Δημητριάδης έστειλε την μπάλα άουτ στο 43′ με σουτ από καλή θέση.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς άλλαξε και σ’ αυτό συνέβαλλε η αγωνιστική άνοδος της ομάδας του Γιώργου Δημητριάδη που έλεγχε τον ρυθμό και αναζήτησε το γκολ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι υστέρησαν στην τελική προσπάθεια και αυτό το “πλήρωσαν” στην συνέχεια.

Στο 55′ ο Κολιού έκανε την σέντρα και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καρίνου στην προσπάθεια του να απομακρύνει, αλλά ο διαιτητής θεώρησε πως η επαφή ήταν ακούσια και είπε παίζεται παρά τις διαμαρτυρίες των κιτρινόμαυρων.

Με την συμπλήρωση μίας ώρα αγώνα (60′) το απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ από τον Χρυσαφίνη έφυγε ελάχιστα άουτ δίπλα από το δοκάρι του Αξιώτη και πέρασε ανεκμετάλλευτη άλλη μια ευκαιρία για το συγκρότημα της Μαλώνας.

Δέκα λεπτά αργότερα (70′) έγινε η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Ο Παπαγρηγορίου μπήκε στην περιοχή με ατομική ενέργεια και έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Χρυσαφίνη. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους, ο διαιτητής υπέδειξε την “εσχάτη των ποινών” και από τα 11 βήματα ο Ραφτόπουλος έγραψε το 1-0 για το Νηρέα.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο “Άγιος” ανέβηκε και άφησε κενούς χώρους στην άμυνα, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να φτάσουν κοντά στο γκολ.

Σε αντεπίθεση οι Κρεμαστενοί με τον Τζεμανάκη λίγο έλειψε να “καθαρίσουν” το ματς στο 80′ αλλά το σουτ του έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ από την πλευρά του ο Άγιος Γεώργιος έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 84′ με το σουτ του Κολιού όπου η μπάλα “έγλυψε” το δεξί δοκάρι.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Μπέκας, Διακοφιλιππής

Συνθέσεις:

Νηρέας: Αξιώτης, Στούρης (63′ Τζεμανάκης), Καρράς, Ζούρδης (74′ Ζερβός), Κόκκαρης, Μοσκιού, Σινάνι, Καρίνος, Παπαγεωργίου (52′ Παπαγρηγορίου), Γουλίτσας, Ραπτόπουλος

Άγιος Γεώργιος: Λοντάκος, Λάμπρου, Σκορδάς, Χατζημανώλης, Κούτρης, Πονιάς, Χρυσαφίνης, Κόπελος, Δημητριάδης, Κολιού, Ντύρος