Όλη η… Δόξα της ανήκει!

Τις νίκες της στην Α’ κατηγορία BlueStarFerries κατάφερε να διπλασιάσει η Δόξα Καρδάμαινας και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς επικράτησε με 1-4 του Ηρακλή στο γήπεδο Λάρδου σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι νεοφώτιστοι μόνο σαν… τέτοιοι δεν αγωνίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι της Λάρδου, αφού απέδειξαν “τσαγανό” και έφυγαν από την Ρόδο με τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.

Με το “καλημέρα” ο Πανόπουλος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ “χάρισε” σκορ στο παιχνίδι, αλλά πολύ γρήγορα το 1-0 του 3ου λεπτού “μετατράπηκε” σε 1-1 στο 6′ με την ισοφάριση από τον Καλογέρη.

Παρότι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα πολύ νωρίς, οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χρυσόπουλου ήταν αυτοί που πήραν τα ηνία και στο 32′ με τον Παντελή σκόραραν ξανά και πήγαν με το 1-2 στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι “κυανόλευκοι” δεν έμειναν με… σταυρωμένα χέρια και μπήκαν στην επανάληψη φουριόζοι για να καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Από την πλευρά τους οι Κώοι έκλεισαν καλά τους διαδρόμους προς την περιοχή τους, ενώ είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Γιακούμαρο που δήλωνε “παρών” όποτε χρειάζονταν και έτσι κατάφεραν όχι μόνο να μην δεχθούν γκολ, αλλά στην αντεπίθεση βρήκαν τον δρόμο προς στα δίχτυα με τον Πανόπουλο που σημείωσε το 1-3 στο 76ο λεπτό της συνάντησης.

Τα πάντα είχαν κριθεί αφού υπήρχε απογοήτευση στο “στρατόπεδο” του Ηρακλή και το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος ήταν το σκορ που “ανέβηκε” στο 1-4 για τους φιλοξενούμενους χάρις το τέρμα που σημείωσε ο Χατζηαντωνίου στο 90′ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Διαιτησία: Αντωνάς, Μαυρουδής, Βούλγαρη

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Παπαϊωάννου, Νίκολλι, Ζερβός, Τσαγγαρόπουλος, Κοντός (62’ Ευαγγελίδης Ι.), Ευαγγελίδης Σ., Μπάρδης (67’ Καμμάς), Καλογέρης, Στογιανόφσκι, Μπεννούρ

Δόξα: Γιακούμαρος, Κορκής (65’ Πατσαβούδης), Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός (85’ Πης), Κουρζής Α., Κουρζής Γ., Παντελής (67’ Λαμάϊ), Μέμα, Οχτάρας, Χατζηαντωνίου, Πανόπουλος