Άνετο πέρασμα και από την Ψίνθο για τον Διαγόρα

Χωρίς να δυσκολευτεί και σκοράροντας για ακόμη ένα ματς τέσσερα τέρματα, ο Διαγόρας επικράτησε της τοπικής Δόξας στο γήπεδο Ψίνθου με 0-4 για την 11η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Οι “κυανέρυθροι” βρίσκονται στην κορυφή και στο +7, περιμένοντας το αυριανό ντέρμπι για να διατηρήσει αυτή την διαφορά.

Όπως σ’ όλα τα παιχνίδια του φέτος, ο “γηραιός” μπήκε δυνατά και αφού άνοιξε το σκορ κόντρα σε μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς, απλοποίησε τα πράγματα για την υπόθεση νίκη.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μαθιός έκανε την μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Κιοσέογλου αφού σταμάτησε την μπάλα με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Με… συνοπτικές διαδικασίας οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματα τους. Στο 27′ ο πρωταγωνιστές ήταν και πάλι οι δύο παίκτες του πρώτου τέρματος, μόνο που αυτή την φορά αποδέκτης της μπάλας από το γύρισμα του Μαθιού ήταν ο Γεωργαλλής που έγραψε το 0-2 με πλασέ σε κενή εστία αφού είχε περάσει και τον αντίπαλο πορτιέρο.

Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου (44′) ο Μαθιός με κοντινό σουτ λίγο έλειψε να σκοράρει, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Έχοντας… αέρα δύο τερμάτων, η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου έριξε ταχύτητα αλλά παρέμενε πάντα επικίνδυνη όπως στην φάση του 72′ όπου ο Ηλίας σταμάτησε το σουτ του Μαθιού.

Ο νεαρός τερματοφύλακας είπε “όχι” και στο πλασέ του Γεωργαλλή στο 74ο λεπτό, όπως και στην κεφαλιά του Καλημέρη στο 83′. Ωστόσο στην συγκεκριμένη φάση η μπάλα αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, έφτασε στον Μαθιό που έγραψε το 0-3 από κοντά.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 87′ ο Αντώνης Αθανασίου με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Διαιτησία: Αντωνάς, Διακοφιλιππής, Σαρρής

Συνθέσεις:

Δόξα: Ηλίας, Ορφανός Χ.(87΄Κωστομοίρης Γ.), Κοσκινιώτης, Μπαρμπαντώνης, Δαλκίδης, Τσομπάνογλου , Στελλάς, Σαββούλης, Λυριστής Θ., Τσούλλος Γ. (90΄Κοντογιωργάκης), Κωστομοίρης Β.

Διαγόρας: Κεφάλας, Καλημέρης (87΄Πομπού), Χειμωνεττος, Παπαδημήτρης, Αθανασίου Α., Μαθιός (87΄Σακελλάρης), Αθανασίου Π., Κιοσέογλου, Γεωργαλής , Τσαγκάρης (65΄Φλεβάρης), Πεταυράκης