“Πολυβόλο” στην επανάληψη ο Αντίμαχος

Έχοντας κάποια ξεσπάσματα στην απόδοση του ο Αντίμαχος κατάφερε να επικρατήσει με 4-1 του Κλεόβουλου Λίνδου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας. Θωνιάτης (3) και Κόκκαλης τα γκολ των νικητών ενώ για τον Κλεόβουλο σκόραρε στο φινάλε ο Μανώλης Κακλαμάνος. Πριν την έναρξη του ματς τιμήθηκε απ’ τον Αντίμαχο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Αλέκος Κακλαμάνος ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την άδικο χαμό των ποδοσφαιριστών της Σαπεκοένσε.

Στο πρώτο 20λεπτο το ματς είχε καλό ρυθμό  με τον Αντίμαχο να απειλεί με μακρινά σουτ από από τον Χατζησουλεϊμάν και να προσπαθεί από αριστερά με Ιωαννίδη και Συνεσίου να πατήσει περιοχή χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει την μεγάλη φάση με τον Κλεόβουλο να απειλεί στο 38′ με την κεφαλιά του Μοντεσάντου να περνά λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αντίμαχος μπήκε με διάθεση να πιέσει για το γκολ και στο 56′ κατάφερε να κάνει το 1-0 όταν μετά από σέντρα του Κόκκαλη ο Θωνιάτης με καρφωτή κεφάλια έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χρυσανθή.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον ελέγχο του αγώνα χωρίς να παίζουν πάντως καλό ποδόσφαιρο και στο 70′ έκαναν δύο τα τέρματα τους με τον Θωνιάτη να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χρυσανθή παρά την προσπάθεια του Κλημάντη να απομακρύνει.

Ένα λεπτό αργότερα μάλιστα οι κόκκινοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ιωαννίδη να κάνει την σέντρα από αριστερά και τον Θωνιάτη με κεφαλιά να κάνει το το 3-0.

Ο Αντίμαχος πλέον είχε ρυθμό και διάθεση και στο 78′ πέτυχε και τέταρτο τέρμα.  Ο Κόκκαλης έκλεψε, ο Θωνιάτης με κάθετη έβγαλε τον μικρό απέναντι από τον Χρυσανθή και εκείνος πλασαρε για το 4-0.

Στο 88′ ο Κλεόβουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει με τον Παπαοικονόμου να κάνει την παράλληλη πάσα από αριστερά και τον Κακλαμάνο από κοντά να σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Μιχαλάκη. Στο 90′ πάντως οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Μανώλη Κακλαμάνο για το τελικό 4-1.

Διαιτησία: Δημαράκης, Πατσιαούρας, Δημόπουλος.

Συνθέσεις:

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Σκαλέρης Γ. (51′ Ζιώγας), Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτίρι, Ανδρογιώργης, Κόκκαλης (81′ Σκαλέρης Μ.), Χατζησουλεϊμάν, Συνεσίου, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής (74′ Μπίλλης)

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κλημαντής, Χαμιτάι, Κακλαμάνος Μ., Μοντεσάντος (65′ Τόμας), Πιτσουρδάκης, Κουκουτσέλας, Γαϊτάνος (75′ Κωστάκης), Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας, Χαρίτος (38′ λ. τρ. Παπαοικονόμου)

giafkasports.gr