“Ανασαίνει” η Δόξα Καρδάμαινας

Μετά από επτά αγωνιστικές η Δόξα Καρδάμαινας  έδειξε ότι είναι ζωντανή και ότι έχει σφυγμό στο φετινό πρωτάθλημα αφού επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Παστίδας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με αυτογκόλ του Αντώνη Τάλλαρου στο 11ο λεπτό με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να διορθώνει το λάθος του και να φέρνει το ματς στα ίσια στο 32’ με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με γκολ του Οικονόμου στο 63’ ενώ απ’ το 78’ έπαιζαν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χατζησεβαστού.

Στην πρώτη της φάση ουσιαστικά στο παιχνίδι ο Αστέρας Παστίδας κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν στο 11ο λεπτό ο Δραγάτης εκτέλεσε το φάουλ απ’ τα αριστερά και ο Τάλλαρος στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

Από εκείνο το σημείου και μετά οι γηπεδούχοι έψαξαν τον τρόπο να αντιδράσουν και πίεσαν αρκετά απ’ τα αριστερά καταφέρνοντας στο 32’ να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Χατζηαντωνίου εκτέλεσε με πάσα το φάουλ προς τον Πη εκείνος έκανε την σέντρα και ο Τάλλαρος με ωραία κίνηση στο πρώτο δοκάρι και κεφαλιά έκανε το 1-1 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Καρδάμαινας έχασε μοναδική ευκαιρία στο 48’ με τον Ροδανάκη να λέει «όχι» στον Παντελή πλασέ απ’ το ύψος της μικρής περιοχής ενώ στο 55’ η μακρινή κεφαλιά του Τάλλαρου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου κατάφερε να φτάσει στο γκολ όταν στο 63’ ο Χατζηαντωνίου εκτέλεσε το φάουλ απ’ τα δεξιά και ο Οικονόμου με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ροδανάκη για το 2-1.

Η Παστίδα δημιούργησε φάσεις με τον Στεργιόπουλο ωστόσο ο Γιακούμαρος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και απόκρουσε εντυπωσιακά δύο σουτ του ικανότατου επιθετικού του  Αστέρα και έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος αφού στους γηπεδούχους δεν στοίχισε και η αποβολή του Χατζησεβαστού στο 78’ με δεύτερη κίτρινη.

Μπορεί να πέτυχε το αυτογκόλ ο Αντώνης Τάλλαρος, αλλά το διόρθωσε ο ίδιος και στις προσωπικές μονομαχίες ήταν πραγματικά ανίκητος.

Παράπονα απ’ τον Λεωνίδα Φραγκιαδάκη έχουν οι φιλοξενούμενοι για τα πολλά φάουλ και τις αρκετές κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν. Χωρίς πρόβλημα οι Πατσιαούρας και Αλέκος.

Συνθέσεις:

Δόξα Καρδάμαινας (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Γιακούμαρος, Πης Γ. (90’ Καλλούδης), Χατζηπαναγιώτης, Τάλλαρος, Χατζησεβαστός, Κουρζής Α., Λαμάι, Χατζηαντωνίου (91’ Τσίκνης), Οικονόμου (82’ Κόμπος), Παντελής, Κόκκαλης (62’ Μαύρος)

Αστέρας Παστίδας (Κώστας Πάττας): Ροδανάκης, Καρύδης, Ισκάς, Χαριτάκης, Κατσαμάκης (87’ Κονόμη), Δραγάτης, Σκόρπος, Παγκράτης (87’ Αυγενικού), Αβντουλάι (51’ Λεωνίδου), Στεργιόπουλος, Πολυχρόνης

giafkasports.gr