“Μοίρασαν” τους βαθμούς σ’ ένα πεντάλεπτο

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Κατταβιά και Ηρακλής Μαριτσών για την 7η αγωνιστική στην αναμέτρηση που έγινε στο ΕΑΚ και οι δύο ομάδες σκόραραν μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο προς το τέλος του αγώνα.

Μετά το ανούσιο πρώτο μέρος όπου η γηπεδούχος ομάδας είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς στα δίχτυα, οι παίκτες οδηγήθηκαν στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι κιτρινόμαυροι μπήκαν ακόμα πιο δυνατά και απείλησαν στο 50′ με την κεφαλιά του Μήτρου, την οποία εξουδετέρωσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Σκυλλάς και διατήρησε το μηδέν για την εστία του.

Όσο περνούσε η ώρα, ολοένα αυξάνονταν η πίεση της ομάδας από τη Νότια Ρόδο και στο 80′ ο Μήτρου κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή από τον Λολάκη.

Την εκτέλεση του πέναλτι για την Κατταβιά ανέλαβε ο Πάπα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η… χαρά ωστόσο των γηπεδούχων κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά, αφού στο 84′ ο Μιχάλης Λυριστής εκτέλεση κόρνερ, ο Παπακωνσταντής πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Παπαδημήτρης με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Ορφανός, Καλκαβούρας

Συνθέσεις:

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κιλασίν, Μαριεττάκης, Κούτσι, Σιέχ (56′ Ανανιάδης), Σαλαμαστράκης, Μαντινάος, Πάπα, Στεφανάκης (77′ Κιλασίν Κ.), Νασόπουλος, Μήτρου

Ηρακλής: Σκυλλάς, Μπάρτζος (61′ Σιαμαντούρας), Λολάκης, Μπιλιάς, Παπακωνσταντής, Παπαδημήτρης, Φελεσάκης, Λυριστής Μ., Λερογιάννης (52′ Θαρρενός), Λυριστής Θ., Βασιλώττος (87′ Καρίκης)