Υπόθεση της Κω ο τελικός κυπέλλου (Φώτο)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του κυπέλλου Δωδεκανήσου στον τελικό θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες από την Κω και θα απουσιάζει σωματείο από την Ρόδο!

Το ποδόσφαιρο του νομού μας είναι ενιαίο κάτω από την… ομπρέλα της ΕΠΣΔ που έχει ανεβάσει πάρα πολύ το επίπεδο τα τελευταία χρόνια, ωστόσο σαφέστατα η Κως σήμερα έχει την τιμητική της.

Ένα νησί γιορτάζει γιατί στον τελικό της 7ης Μαρτίου που φυσικά θα διεξαχθεί εκεί, θα έχει χρώμα από το νησί του Ιπποκράτη με το ζευγάρια να αποτελείται από τον ΔΙ.ΑΣ και την Δόξα Καρδάμαινας.

Η πρώτη ομάδα δικαιώνεται για τις παραχωρήσεις που έγιναν το καλοκαίρι από Δίκαιο και Αντίμαχο για την δημιουργία ενός ενιαίου σωματείου που διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ η δεύτερη ζει ένα όνειρο… τρελό αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της και με το… σπαθί της θα έχει την ευκαιρία να ζήσει έναν τελικό κυπέλλου.

Παρακάτω υπάρχουν μερικές φωτογραφίες από το παιχνίδι της Λίνδου ανάμεσα στον Κλεόβουλο και τον ΔΙ.ΑΣ, αλλά και από το πλοίο της επιστροφής των αποστολών των δύο ομάδων στο νησί του Ιπποκράτη μετά και την πρόκριση της Δόξας στ’ Αφάντου.

Οι φωτογραφίες μέσα από το πλοίο είναι από το κωακό αθλητικό σάιτ giafkasports.gr και το κλίμα όπως μπορείτε να δείτε είναι άκρως γιορταστικό με τους παίκτες των δύο ομάδων να πίνουν μπύρες.

Μπύρες πίνουν και οι δύο, το θέμα είναι ότι είτε οι “κυανέρυθροι” είτε οι “μελανόλευκοι” θα πιουν σαμπάνια μέσα από την κούπα μετά τον τελικό στις 7 Μαρτίου!