Ήταν… Άρης για δεκαπέντε λεπτά!

Αφού “σπατάλησε” αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος χωρίς να βρει τον… δρόμο προς στα δίχτυα, ο Άρης… αφυπνίστηκε στην επανάληψη και επικράτησε με 5-0 του Νικαγόρα στο γήπεδο Αρχαγγέλου.

Στο 47′ μετά την κεφαλιά- πάσα του Νικήτα, ο Μπαϊρακτάρης έγραψε το 1-0 με κοντινή προβολή και δύο λεπτά αργότερα (49′) ο Κρεκούκιας με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-0 για τον Άρη.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (51′) οι κιτρινόμαυροι έφτασαν και στο 3-0 με σκόρερ τον Νικήτα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πέρου με μακρινό σουτ, ενώ στο 55′ ο Γκίκας με πλασέ και ο Μπαϊρακτάρης με προβολή στο 59′ για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψαν το 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Σαρρής, Λυριστής

Συνθέσεις:

Άρης: Βαρέλης, Πομπού, Ζαρκαδούλας, Χατζηπέτρος, Μπαϊρακτάρης (61′ Μπαρμπαντώνης), Πατσιαούρας (46′ Αξιώτης), Νικήτας, Κοντόγιαννος, Θοδωρή (46′ Γκίκας), Χατζηνικόλας (46′ Κρεκούκιας), Σακελλάρης

Νικαγόρας:  Πέρος Μ., Φούσκας, Κορκής Χ., Κοκκαλάκης Μ., Διακογιάννης Λ., Παπαβασιλείου (60’ Διακογιάννης Α.) , Δρόσος, Ατσαλάκης, Μπίλλης Μ. (65’ Κορδιστός), Κρεμύδας, Μπίλλης Χ.