“Καθάρισε” το Ζευγολατιό και “αγκάλιασε” την παραμονή η Ρόδος

Το “τρίποντο” που ήθελε για να ξεφύγει μία και καλή από την επικίνδυνη ζώνη εξασφάλισε η Ρόδος, η οποία επικράτησε εύκολα με 4-0 του Ζευγολατιού στο Δημοτικό Στάδιο για την 20η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος). Έναν βαθμό ή μία νίκη (ανάλογα με τα άλλα αποτελέσματα) θέλουν οι “πράσινοι” στα δύο παιχνίδια που απομένουν, προκειμένου να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά ήταν κυρίαρχη από το ξεκίνημα του αγώνα και κατάφερε στο 30′ με το σουτ του Μυλωνά να ανοίξει το σκορ για το 1-0, ενώ λίγο νωρίτερα (27′) ο ίδιος παίκτης είχε σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Ρόδος θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα της, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του 40′ με την κεφαλιά του Μπούτερ όπου η μπάλα κατέληξε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Ο Μυλωνάς στο 57′ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα μετά το γύρισμα από τον Πινδώνη για το 2-0 των “ελαφιών” που στις καθυστερήσεις έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Συγκεκριμένα στο 90′ ο Λέκκας με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο ίδιος παίκτης στο 92′ με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και πλασέ διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Αλιάγας, Χαντζίκος, Παύλος (Δυτικής Αττικής)

Συνθέσεις:

Ρόδος: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Μκρτσιάν, Τάχος (55′ Λέκκας), Αποστόλου, Πότσι (78′ Βολονάκης), Πινδώνης, Αυγενικού, Μυλωνάς, Μπούτερ (86′ Άλμπι)

Ζευγολατιό: Ντάσης, Κουτσουμπέλας, Ζαχαρόπουλος (46′ Μαντζώρος), Καντιλιεράκης, Σούλι, Πολυδωρόπουλος, Ασπιώτης (72′ Μπάρτζης), Παντίλα (77′ Παππάς), Καλλίρης, Καραγκούνης (70′ Βουρδουνιώτης), Σπέτσι