Έκανε το καθήκον του και… ξαναβλέπει κορυφή

Άνετο απόγευμα είναι κόντρα στην ΑΕΡΑ ο Άρης που επικράτησε με 3-0 στο γήπεδο Αρχαγγέλου και… άνοιξε το “δώρο” που του πρόσφερε ο Διγενής ο οποίος κέρδισε τον πρωτοπόρο Φοίβο. Έτσι η απόσταση των “κιτρινόμαυρων” από την κορυφή μειώθηκε στους δύο βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν με το… καλησπέρα την αντίπαλη εστία, βρίσκονταν τον στόχο στο 10′ όταν και έγινε το 1-0 μετά από σέντρα του Γιαννικού και ωραίο σουτ από τον Θοδωρή μέσα από την περιοχή.

Μέχρι την ανάπαυλα ο Άρης εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο, ωστόσο τη νίκη την “κλείδωσε” στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49′ με το ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ από τον Κρεκούκια που έγραψε το 2-0 εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Αξιώτη.

Λίγο αργότερα (57′) ο Γκίκας σούταρε, ο γκολκίπερ της ΑΕΡΑ απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Μπαϊρακτάρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Αντωνάς, Μπέκας, Ορφανός

Συνθέσεις:

Άρης: Βαρέλης, Γιαννιού, Μπαρμπαντώνης, Νικήτας, Γκίκας (72′ Χαρτερός), Κοντόγιαννος, Αξιώτης (75′ Ζουρπάς), Θοδωρής, Σακελλάρης, Μπαϊρακτάρης (59′ Χατζηνικόλας), Κρεκούκιας (67′ Σκυλλαράκης)

ΑΕΡΑ: Κοντογεωργάκης, Μαλλιάκας (59′ Λατσός), Δανάς, Κωνσταντινίδης, Πλύγκος Μ.Δ. (72′ Τσούλλος), Γιαννακάκης, Στελλάς, Πλύγκος Μ.Γ., Λυριστής, Νικολής (67′ Γαργάλης), Καλογήρου (46΄Μίγκλης)