Ο Διγενής “φούντωσε” την μάχη του τίτλου

Επικρατώντας με 2-1 του Φοίβου στο φινάλε του ματς, ο Διγενής ξέφυγε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη και παράλληλα έβαλε… φωτιά στην “μάχη” του τίτλου.

Από το ξεκίνημα του ματς φάνηκε πως ο πρωτοπόρος Φοίβος θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στο καλοδουλεμένο σύνολο του Γιόνοβιτς που κατάφερε να κρατήσει μακριά τους κινδύνους από την εστία του Μανωλάγκα και στην επίθεση “χτύπησε” με τον Νίκα που στο 21ο λεπτό έγραψε το 1-0.

Σε κομβικό σημείο και λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα (45′) ο Χατζησάββας έφερε το ματς στο 1-1 και με την έναρξη της επανάληψης οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη έγιναν πιο επιθετικοί, είχαν δοκάρι, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν τον δεύτερο τέρμα.

Αντίθετα, οι Κοσκινιάτες ήταν αυτοί που στο 89′ με τον Μικκιού “πάγωσαν” τον αντίπαλο τους και πήραν τη νίκη με 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ορθώς τους ακυρώθηκε γκολ ως οφ- σάιντ.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Σπάρταλης, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Διγενής: Μανωλάγκας, Παπασταμάτης, Κώτης, Σκούμπρος, Χουτεσιώτης, Μοσκιού (75’ Καματερός), Μικκιού, Κετσές (84’ Κούτσι), Τσιπιζίδης (59’ Καρπαθάκης), Νίκας

Φοίβος: Κεφάλας, Καραγεωργίου, Χατζησάββας, Παϊζάνος, Πεταυράκης (52’ Ταφάνι,  77’ λ.τρ. Καρίκης), Μόσχος, Στεφανίδης, Γκινής, Ορφανίδης Ν.