“Αγριεμένος” ο Φοίβος στον… δρόμο προς την κούπα

Δεν… αστειεύεται ο Φοίβος που ξεπέρασε το “στραβοπάτημα” που έκανε πριν από το Πάσχα και “συνέτριψε” με 7-1 τον Αστέρα Παστίδας στο γήπεδο Κρεμαστής, κάνοντας ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα προς τον τίτλο.

Οι Κρεμαστενοί ήταν κυρίαρχοι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και παρότι χρειάστηκαν είκοσι λεπτά να ανοίξουν το σκορ, από εκεί και πέρασε ήταν… πολυβόλα με αποτέλεσμα να σταματήσουν στα επτά τέρματα.

Στο 20′ ο Γκινής μετά από ωραία πάσα του Στεφανίδη έκανε το 1-0 και δύο λεπτά αργότερα (22′) μετά από σέντρα του Χατζησάββα ο Μόσχος έκανε πολύ γρήγορα το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 30′ μετά από κόρνερ και κακή αντίδραση της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Παϊζάνος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Καλημέρης την δεύτερη για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Ο Λιαμής στο 40′ με προβολή μείωσε σε 3-1 για τους Παστιδενούς που στο δεύτερο ημίχρονο είδαν έναν πιο… αγριεμένο Φοίβο που σκόραρε άλλες τέσσερις φορές!

Αρχικά στο 58′ με δυνατό σουτ ο Νίκος Ορφανίδης αναδείχθηκε και αυτός σκόρερ, ενώ ακολούθησαν τα τέρματα του Τζιβίλογλου στο 60′ με σουτ, Γκινή… επί δύο στο 75′ και το 85′ για το προσωπικό του χατ- τρικ και την διαμόρφωση του εντυπωσιακού 7-1!

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Ορφανός, Σαρρής

Συνθέσεις:
Φοίβος: Κεφάλας (37’ Μήλιος), Ν. Ορφανίδης, Θεοδοσίου, Παϊζάνος, Χατζησάββας, Τζιβίλογλου (62’ Ζαχαρίας), Καλημέρης (56’ Ταφάνι), Καραγεωργίου, Γκινής, Μόσχος, Στεφανίδης (32’ Καρίκης)
Αστέρας: Παπαμιχάηλ, Αποστολάτος, Χαριτάκης, Μ. Παπαμιχαήλ (60’ Λεωνίδου), Σ. Γιαννακόπουλος, Παγκράτης (78’ Δρακάκης), Καλαγρής, Σκόρπος, Κυρίτσης (54’ Κόρα), Λιαμής, Γ. Γιαννακόπουλος (68’ Αυγενικού)