“Ψαλιδίζονται” οι ελπίδες του Άρη

Δύο πολύτιμους πόντους στην “μάχη” για τον τίτλο άφησε στα Μαριτσά ο Άρης που έμεινε στο 1-1 με τον Ηρακλή και πλέον βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Το παιχνίδι δεν είχε αρκετές συγκινήσεις, ωστόσο όλοι θα το θυμούνται για τον τρόπο που ήρθε η ισοφάριση των γηπεδούχων και ήταν αρκετά παράξενος.

Στο πρώτο μέρος ο Χατζηλιόντας απείλησε μόλις στο 6′ και το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Σαββιδάκη, χάνοντας την ευκαιρία να βάλει μπροστά τον Άρη πολύ νωρίς στο σκορ.

Σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις προς τα αντίπαλα καρέ, ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι στο 16′ σε ανατροπή του Κούρου από τον Νικήτα, αλλά ο διαιτητής έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή θεωρώντας πως η παράβαση έγινε εκτός και ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης μπήκε με… φόρα και έχασε δύο σημαντικές στιγμές. Η πρώτη στο 51′ όταν ο Κοντόγιαννος είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ να του λέει “όχι” στο σουτ του και η δεύτερη στο 58′ με την μπάλα να καταλήγει άουτ έπειτα από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα.

Τελικά στο 69′ ο Κρεκούκιας με διαγώνιο συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1 για τον Άρη που μέχρι το 85′ κρατούσε το τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα.

Τότε σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο γκολκίπερ Καραγιάννης του Άρη άφησε την μπάλα κάτω στον αγωνιστικό χώρο νομίζοντας πως ο διαιτητής είχε σφυρίξει φάουλ, αλλά το παιχνίδι παίζονταν κανονικά με αποτέλεσμα ο Παπαδημήτρης και κάνει το 1-1 σκοράροντας σε κενή εστία!

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Λάζος, Καλκαβούρας

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Σαββιδάκης, Τσούφιος, Παπαδημήτρης, Βασιλώττος Ε., Λολάκης (85′ Καρίκης), Παπακωνσταντής, Μπιλιάς, Αμπελάς (75′ Αναγνώστου), Κούρος, Λερογιάννης (94′ Μάργαρης), Βασιλώττος Χ. (75′ Λεννιού)

Άρης: Καραγιάννης, Γιαννιού (85′ Τσελεπίδης), Πομπού, Μπαρμπαντώνης (79′ Χατζηπέτρος), Νικήτας, Γκίκας, Κοντόγιαννος, Θοδωρή (59′ Χατζηνικόλας), Μπαϊρακτάρης, Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας