“Αγκαλιά” με το πρωτάθλημα ο Φοίβος

Το δυσκολότερο από τα τρία… βήματα που έμειναν για τον τίτλο, έκανε ο Φοίβος που επιβλήθηκε με 4-1 του Απόλλωνα Καλυθιών στο γήπεδο Κρεμαστής και παρέμεινε στην κορυφή της Α’ κατηγορίας “αγκαλιάζοντας” το πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι στο ντέρμπι με τους Καλυθενούς μπήκαν δυνατά και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη.

Μόλις στο 2ο λεπτό μετά το γύρισμα του Στεφανή, το συγκρότημα του Σάββα Ορφανίδη έκανε το 1-0 αφού στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Φανούρης Γκινής και την έστειλε στο πλεκτό.

Στο 40′ 0 ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε την σέντρα από τον Θεοδοσίου και σημείωσε το 2-0 υπέρ της ομάδας του που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Νωρίς στην επανάληψη (54′) ο Μπάρδης με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1 και ξαναέβαλε την ομάδα του στο ματς, αλλά ο Μόσχος στο 68′ έγραψε το 3-1 για τον Φοίβο και ουσιαστικά “σφράγισε” το τρίποντο για την ομάδα του.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 92′ ο Καραγεωργίου που διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Σαρρής, Κασιώτης

Διαιτησία:

Φοίβος: Κεφάλας, Θεοδοσίου, Φωτεινής (85′ Μανάκης), Παϊζάνος, Ορφανίδης Ν., Χατζησάββας, Τζιβίλογλου (81′ Πεταυράκης), Καλημέρης (58′ Καραγεωργίου), Μόσχος, Στεφανίδης (81′ Καρίκης), Γκινής

Απόλλων: Ροδίτης (84′ Χατζηνικόλας), Σαχίνης, Σαββούλης Α., Σαββούλης Τ., Μπάρδης, Διακουράκης, Πέπα (74′ Μίσκου), Φλεβάρης, Καλαϊτζίδης (74′ Νικολός), Κιόττου (80′ Κώστας), Κατσαμάκης