Παρέδωσε… πνεύμα στα Κοσκινού ο Άρης

Τις όποιες ελπίδες του να διεκδικήσει τον τίτλο στην Α’ κατηγορία “‘άφησε” στο γήπεδο Κοσκινού ο Άρης Αρχαγγέλου, μετά το 1-1 με τον τοπικό Διγενή. Με εννέα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα ο φιλοξενούμενοι.

Με γκολ από τ’ αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 15ο λεπτό ο Γιαννιού τράβηξε εντός περιοχής τον Μικκιού και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Διακάκης για το 1-ο του Διγενή.

Στο 25′ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για το συγκρότημα του Στάθη Φαρμακίδη, αφού στο 25′ ο Χατζηπέτρος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι “κιτρινόμαυροι” αντέδρασαν και ο Κρεκούκιας με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Χατζηλιόντα έγραψε το 1-1 στο 43′ και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Άρης έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές αφού στο 71′ δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον ίδιο λόγο αντίκρισε και ο Γιαννιού, ωστόσο στα εναπομείναντα λεπτά παρά την πίεση των γηπεδούχων δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Λάζος, Ορφανός

Συνθέσεις:

Διγενής: Μανωλάγκας, Παπασταμάτης, Κώτης, Χουτεσιώτης(46΄Χατζηνικόλας), Μικκιού (83′ Κούτσι), Κετσές, Τσιπιζίδης, Διακάκης, Καματερός,Μοσκιού (60′ Νίκας), Καρπαθάκης

Άρης: Βαρέλης, Γιαννιού, Πομπού, Νικήτας, Θοδωρή (32′ Ζαρκαδούλας), Κοντόγιαννος, Κρεκούκιας (70′ Μπαϊρακτάρης), Μάλιος (83′ Γκίκας), Χατζηλιόντας, Χατζηπέτρος,Σακελλάρης (92′ Γιακουμάκης)