Με “ροπαλιά” τον… έστειλε την Β’ κατηγορία

Ο Ηρακλής επικράτησε με 1-0 στα Μαριτσά του Αστέρα στο γειτονικό ντέρμπι, “καθάρισε” την υπόθεση παραμονής και παράλληλα “ανάγκασε” την ομάδα της Παστίδας σε υποβιβασμό.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, δείγμα της κρισιμότητας του, ωστόσο οι “ροπαλοφόροι” πήραν το προβάδισμα πολύ νωρίς και κατάφεραν να το διατηρήσουν μέχρι το φινάλε.

Στο 4ο μόλις λεπτό μετά από κόρνερ του Παπακωνσταντή, ο Ανδρεόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου σ’ ένα “φτωχό” πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι Παστιδενοί πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά ο Σαββιδάκης στο 50′ σταμάτησε το σουτ του Σκόρπου, ενώ στο 63′ το σουτ του Κούρου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι από πλευράς Ηρακλή.

Στο 87′ ο Αμπελάς αστόχησε στο τετ α τετ με τον Ροδανάκη και απώλεσε την ευκαιρία να βάλει νωρίτερα τίτλου τέλους στο ματς, ωστόσο η ομάδα του δεν το… πλήρωσε αφού η κεφαλιά από τον Καλαγρή στο 90′ “έγλυψε” το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας και έτσι οι “πράσινοι” πήραν τη νίκη και το συγκρότημα του Στέλιου Πατηνιώτη θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία τη νέα σεζόν.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Τσέτσος, Μπέκας

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Σαββιδάκης, Τσούφιος, Παπαδημήτρης, Ε. Βασιλώττος, Λολάκης, Μπιλιάς, Παπακωνσταντής (81’ Καρίκης), Λερογιάννης (68’ Αμπελάς), Βασιλώττος Χ. (80’ Τσαλώλης, 94’ Αναγνώστου), Κούρος, Ανδρεόπουλος

Αστέρας: Ροδανάκης, Γιαννακόπουλος Στ., Χαριτάκης (66’ Αμπντουλάϊ), Αποστολάτος, Παγκράτης, Καλαγρής, Σκόρπος, Λιαμής, Λεωνίδου (55’ Γιαννακόπουλος Γ.), Κυρίτσης (76’ Παπαμιχαήλ Μ.), Πολυχρόνης