Μοιρασιά από ημίχρονο στην Παστίδα

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Αστέρας και Διγενής στο γήπεδο Παστίδας για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Α’ κατηγορίας σ’ ένα αδιάφορο από βαθμολογικής απόψεως παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία και οι Κοσκινιάτες παρέμειναν άνετα σ’ αυτήν.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ανοιχτό και έλειψαν οι σκοπιμότητες, με την κάθε ομάδα να πετυχαίνει από ένα τέρμα και να μοιράζονται τους βαθμούς παρά την διάθεση που υπήρχε για το “τρίποντο” και από τις δύο πλευρές.

Οι Παστιδενοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν μια ανάσα από το γκολ στο 10ο μόλις λεπτό, αλλά η μπάλα μετά την σέντρα του Σκόρπου και την παρεμβολή του Σκούμπρου, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Εν τέλει στα μέσα του α’ ημιχρόνου (23′) ο Αστέρας έκανε το 1-0 χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαννακόπουλου. Την παράβαση κέρδισε ο Σκόρπος που ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Χουτεσιώτη.

Πριν την ανάπαυλα και σ’ ένα κομβικό σημείο (43′) ο Διακάκης εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική αντίδραση των γηπεδούχων και με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Παρά τις προσπάθειες των παικτών και από τις δύο ομάδες και τις συχνές τους… επισκέψεις προς τα αντίπαλα καρέ, το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και χάρισε από έναν πόντο σε κάθε ομάδα.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Σταυρούλιας, Κάζας

Συνθέσεις:

Αστέρας: Ροδανάκης, Γιαννακόπουλος Στ., Χαριτάκης, Αποστολάτος, Παπαμιχαήλ (77′ Κορκίδας), Καλαγρής, Αυγενικού, Λιαμής (63′ Λυδάκης), Λεωνίδου (79′ Καραγιάννης), Σκόρπος, Κυρίτσης

Διγενής: Τσαβαρής, Σκούμπρος (84′ Κούτσι), Νίκας, Χατζηνικόλας (62′ Κετσές), Παπασταμάτης, Κώτης, Χουτεσιώτης, Τσιπιζίδης, Διακάκης, Καματερός (81′ Δραμουντανής), Καρπαθάκης (87΄Αντωνίου)