Φινάλε με ψηλά το κεφάλι και… πεντάρα για την Δόξα

Με νίκη έκλεισε την φετινή σεζόν η Δόξα Καρδάμαινας αφού επικράτησε με 5-2 του Κλεόβουλου Λίνδου και την άλλη εβδομάδα θα πάρει άνευ αγώνος το τρίποντο απέναντι στην Δόξα Ψίνθου. Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου τερμάτισε έτσι στην 13η θέση και περιμένει την αναδιάρθρωση στην Γ’ Εθνική αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παραμείνει η Ρόδος κατηγορία και έτσι να σωθεί και η Δόξα Καρδάμαινας. Αρκούδας (2), Ζερβός και Λαμάι πέτυχαν τα γκολ των νικητών ενώ για τον Κλεόβουλο ισοφάρισε ο Γιακούμαρος με αυτογκόλ και μείωσε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Αλέκος Κακλαμάνος.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν απ’ την αρχή πόσο πολύ ήθελαν το ματς, και κατάφεραν μόλις στο 10’ να πάρουν προβάδισμα όταν ο Αρκούδας βρέθηκε σε θέση βολής και με δυνατό πλασέ νίκησε τον Διαγεωργίου κάνοντας το 1-0. Η Δόξα είχε κυκλοφορία και έλεγχε το ματς ωστόσο στην πρώτη φάση που απειλήθηκε δέχτηκε γκολ.

Στο 22ο λεπτό ο Παπαοικονόμου σούταρε από πολύ μακριά, ο Γιακούμαρος δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας και εκείνη αρχικά χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και στην συνέχεια στα πόδια του και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου παρόλο αυτά κατάφερε να αντιδράσει άμεσα αφού στο 28’ ο Ζερβός εκτέλεσε το φάουλ απ’ τα δεξιά στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Διακογεωργίου για το 2-1. Μάλιστα πριν το φινάλε του πρώτου μέρους η Δόξα πέτυχε και τρίτο τέρμα όταν από κάθετη πάσα του Ζερβού ο Αρκούδας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν στο 58’ να μειώσουν στο σκορ όταν ο Αλέκος Κακλάμάνος με διαγώνιο σουτ μείωσε το σκορ για τον Κλεόβουλο στο 3-2.

Για ένα δεκάλεπτο η Δόξα δεν μπορούσε να αντιδράσει και δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο κατάφερε να κλειδώσει ουσιαστικά το ματς στο 70’ με ωραίο πλασέ του Αρκούδα στην αριστερή γωνία του Διακογεωργίου για το 4-2.

Ο Κλεόβουλος απ’ το 78’ αγωνιζόταν με δέκα αφού τραυματίστηκε ο Παπαοικονόμου και η ομάδα της Λίνδου δεν είχε αλλαγή και ο επίλογος γράφτηκε στο 82’ όταν Τσέλα και Χατζηπαναγιώτης συνεργάστηκαν ιδανικά, ο δεύτερος έκανε την σέντρα και ο Λαμάι με πλασέ στην κίνηση έγραψε το τελικό 5-2.

Χωρίς πρόβλημα οι Παρχαρίδης, Τονίδης και Καραμούτας.

Συνθέσεις:

Δόξα Καρδάμαινας (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Γιακούμαρος, Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός, Κουρζής Α., Πης, Καλλούδης (57’ Κάτση), Μποϊλής (77’ Τσιτσιλιάγκος), Λαμάι, Αρκούδας (86’ Τσέλα), Κόκκαλης (72’ Κόμπος), Ζερβός.

Κλεόβουλος Λίνδου (Δημήτρης Δογιάμας): Διακογεωργίου, Χρυσανθής, Χαμιτάι, Κωστάκης, Κακλαμάνος Μ., Μυριάλλης, Παπαοικονόμου, Κακλαμάνος Γ., Κακλάμανος Α., Κολιοκώστας, Κουκουτσέλας

giafkasports.gr