Με ίδια φιλοσοφία και Χατζησταμάτη στο “τιμόνι” ο Άγιος Γεώργιος

Αρχίζουν και ετοιμάζονται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στην Μαλώνα, με τους διοικούντες του Αγίου Γεωργίου να ανακοινώνουν την παραμονή του Γιάννη Χατζησταμάτη στον πάγκο της ομάδας και να τονίζουν πως η φιλοσοφία παραμένει ίδια και έχει να κάνει με την αξιοποίηση των νεαρών ντόπιων παικτών και την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Επίσης το Δ.Σ. θα εμπλουτιστεί με νέα άτομα και εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, ενώ ήδη ξεκίνησαν συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Αναλυτικά:

“Συνήλθε χθες το Δ.Σ. του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας για την καθιερωμένη τακτική συνεδρίαση, όπου τα θέματα αφορούσαν την απολογία της απερχόμενης αγωνιστικής σεζόν και τον σχεδιασμό πάνω στον οποίο θα κινηθεί η ομάδα μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η νυν διοίκηση με το νεανικό στοιχείο να είναι έντονο με μπροστάρη τον πρόεδρο, Νίκο Καυκάκη συνεχίζει κανονικά το έργο της και δίπλα της θα υπάρξουν κι άλλα άτομα που εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν την προσπάθεια που κρίνεται επιτυχημένη με βάση τους στόχους που τέθηκαν στο ξεκίνημα της “θητείας” της.

Συνεπώς θα υπάρξει διεύρυνση του Δ.Σ. στην επερχόμενη ανοιχτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την επόμενη Κυριακή (10/6) στο Κοινωνικό Κατάστημα του χωριού και άπαντες είναι ευπρόσδεκτοι για να συζητήσουν με τα μέλη και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Παράλληλα ανακοινώνεται η παραμονή του Γιάννη Χατζησταμάτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και θα συνεχιστεί η απόλυτα επιτυχημένη συνύπαρξη μας, με την ίδια φιλοσοφία και την σεζόν 2018- 2019 που στηρίζεται την αξιοποίηση και ανάδειξη των δικών μας νεαρών παιδιών και αγωνιστικά στόχος παραμένει η γρήγορη παραμονή και μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της δεύτερης τοπικής κατηγορίας.

Ήδη ο προπονητής μας κατέθεσε την έκθεση του με τα πεπραγμένα της περασμένης περιόδου και σε συνεργασία μαζί του έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές σε πρώιμο στάδιο με παίκτες που αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Σκοπός είναι η απόκτηση 3-4 έμπειρων ποδοσφαιριστών για να σταθούν δίπλα στα ντόπια ταλαντούχα παιδιά, ενώ η πλειοψηφία των παικτών του έμψυχου δυναμικού μας είναι θετικοί να παραμείνουν στο ρόστερ.

Τέλος, τέθηκε επί τάπητος από το Δ.Σ. το θέμα της διοργάνωσης διάφορων εκδηλώσεων κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου με στόχο την αύξηση των εσόδων στα ταμεία του συλλόγου”.