Προσοχή, ο Ποσειδώνας δαγκώνει και φέτος (2-1 τον Διγενή)

Το μήνυμα πως θα είναι και φέτος σκληρό καρύδι για όλους έστειλε με το «καλημέρα» στο νέο πρωτάθλημα ο Ποσειδώνας. Παρόλο που δεν βρήκε ούτε ένα φιλικό παιχνίδι για να βοηθήσει την προετοιμασία της, η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά κάλυψε το μειονέκτημα με πάθος και αποφασιστικότητα, επικρατώντας του Διγενή με 2-1.
Οι Καρπάθιοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς, καθώς μόλις στο 12’, ο Δράκος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Τσιαβέλης από αντίπαλο αμυντικό.
Το 1-0 συνόδευσε τις δύο ομάδες σε όλη τη διάρκεια του ισορροπημένου πρώτου ημιχρόνου, κλειστά και εκατέρωθεν δυναμικά ξεκίνησε και το δεύτερο, με τον Ποσειδώνα να έχει και πάλι υπέρ του τη λεπτομέρεια, όπως αποδείχθηκε στη φάση του 2-0, το οποίο έγινε στο 65’ με δυνατό σουτ του Καουκάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Προσπάθησε και είχε τις ευκαιρίες ο Διγενής να φτάσει ακόμα και στην ισοφάριση, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 78’, χάρη στο πλασέ του Γιουλβανίδη. Στο 95’, οι γηπεδούχοι άγγιξαν σε αντεπίθεση ένα τρίτο γκολ, όμως ο Μανώλης Σπανός «σημάδεψε» δοκάρι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντωνάς (Χατζημανώλης, Σταυρούλιας).
Οι συνθέσεις:
Ποσειδώνας
Γαλάνης, Κεσίδης (87΄Χανιώτης), Ζαρκαδούλας, Χατζημανώλης, Σπανός Ι., Μαντινάος, Πελούζης, Καουκάκης (73΄Καζιλιέρης), Τσιαβέλης, Κοντονικολός, Δράκος (76΄Σπανός Ε.).
Διγενής
Μανωλάγκας, Σκούμπρος (89΄Αντωνίου), Πατσιαούρας, Μαϊλης, Χουτεσιώτης, Τσιπιζίδης, Χατζηνικόλας (79΄Μάνο), Γιαννακόπουλος (63΄Δραμουντάνης), Διακάκης, Γιουλβανίδης, Κετσές .