Αλύγιστος στην Κάρπαθο ο Ποσειδώνας με «χτύπημα» στην εκπνοή

Χωρίς φιλικά, χωρίς ρυθμό, αλλά οι νίκες, νίκες! Μετά τον Διγενή το προηγούμενο Σάββατο, σήμερα ήταν η σειρά του Διαγόρα Βατίου να πάρει γεύση από το πείσμα και την αποτελεσματικότητα του Ποσειδώνα Καρπάθου, ο οποίος πήρε τη νίκη με 2-1 χάρη στην κεφαλιά του Δράκου στο τέλος των καθυστερήσεων. Είχε προηγηθεί το γκολ του Μανώλη Σπανού, με σουτ- «φωτοβολία» στο 32’ και η ισοφάριση από τον Πλαγγέντη, με κοντινό σουτ στο 89’. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Πουλάι από τον Γαλάνη, μένοντας στο τέλος με άδεια χέρια, παρόλο που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάτι καλό.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπανάκης (Αντωνάς, Στεφανάκης).
Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Ποσειδών Καρπάθου
Γαλάνης, Ζαρκαδούλας (80’ λ.τ. Κεσίδης), Καζηλιέρης, Χατζημανώλης, Σπανός Ι., Καουκάκης (67’ Τσιαβέλης), Φελουζής, Μαντινάος, Δράκος, Σπανός Μ., Κοντονικόλας (85’ Βαρδαούλης).
Διαγόρας Βατίου
Δαρζέντας, Κατσαρής, Καραγιάννης (65’ Κωστάκης, 80’ λτ. Εξουζίδης), Αδάμος, Παναγιωτόπουλος, Ζερβός Β., Ποζατζίδης, Λαζίδης, Πλαγγέντης, Παπουρδάνος (56’ Ζερβός Ε.), Πουλάι.
Πριν από λίγη ώρα, ο Διαγόρας Βατίου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία ευχαριστεί τον Ποσειδώνα για τη φιλοξενία, υπόσχεται να την ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο και εκφράζει το παράπονό του για τη φάση του Πουλάι, τονίζοντας πάντως πως μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο διαιτητής ήταν άριστος.