Επανάσταση με… Κολοκοτρώνη ο Απόλλων Καλυθιών

  1. Τον άνθρωπο με το ιδανικό επώνυμο για να σημάνει τη δική του… επανάσταση βρήκε ο Απόλλωνας Καλυθιών. Ο Κολοκοτρώνης ξαναέβγαλε το «όπλο» του και όπως είχε κάνει στο Βάτι την πρώτη αγωνιστική, έτσι και σήμερα το απόγευμα κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών, χάρισε στην ομάδα του τη νίκη με 1-0 «πυροβολώντας» στο τέλος!
    Πριν το 94’, οπότε και σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης με δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, ο Απόλλων ήταν σταθερά καλύτερος, πίεσε και έχασε ευκαιρίες απέναντι σ’ έναν Ηρακλή, που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα για να απειλήσει και που από ένα σημείο και μετά, νοιάστηκε για τη διασφάλιση έστω και του βαθμού της ισοπαλίας.
    Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής, με δεύτερες κίτρινες κάρτες, του Κούρου του Ηρακλή στο 86’ για διαμαρτυρία και του Χατζηκοσμά στο 92’ για μαρκάρισμα.
    Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πατσιόπουλος (Κόττορος, Τσέτσος).
    Οι παίκτες που αγωνίστηκαν:
    Απόλλων Καλυθιών
    Ροδίτης, Διακουράκης, Νικολός, Σαββούλης, Θεοδοσίου, Φλεβάρης, Μπαϊρακτάρης (80’ Κολοκοτρώνης), Γεωργιάδης, Πέπα (70’ Χατζηβαλσάμης), Μαθιός, Χατζηκοσμάς.
    Ηρακλής Μαριτσών
    Κουμέντος, Τσούφιος, Παπαδημήτρης, Παγκράτης (81’ Λολάκης), Παπακωνσταντής (62’ Φελεσάκης), Μπιλλιάς, Παφιάκης, Κούρος, Λερογιάννης (65’ Ανδρεόπουλος), Σπάρταλης, Γεωρ