Αγριεμένος ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Διαγόρας

Με τρία τέρματα… φιλοδώρησε ο Διαγόρας τον Παναιγιάλειο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο “γηραιός” ήταν καταιγιστικός παρά τα άσχημα καιρικά φαινόμενα και έδειξε τα… δόντια του από την αρχή.

Στο 21′ ο Γιώργου προτού προλάβει να τελειώσει την φάση από πλεονεκτική θέση, ανατράπηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Από τα 11 βήματα ο Χατζησάββας έγραψε το 1-0 και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να ελέγχον πλήρως τον ρυθμό.

Νωρίς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54′ ο Χατζησάββας εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και πλάσαρε σωστά για το 2-0, ενώ στο 60′ ο Φουρτάδο αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και έχασε την ευκαιρία να την ξαναβάλει στο παιχνίδι στην μοναδική στιγμή που κινδύνευσε ο Διαγόρας.

Το τρίτο τέρμα ήρθε για το ‘γηραιό” στο 65’ όπου “σφραγίστηκε” υπεροχή και η νίκη του. Σκόρερ ο Μπαξεβάνος με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Γλυνού.

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Φυλακτός, Γερόλυμος, Παγώνης (60′ Κορλός), Κρητικός, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου (84′ Μπουρλάκης), Καρπαθάκης, Χατζησάββας (66′ Τσαγγάρης), Γλυνός (89′ Ζέελεφ), Ντουαλλά

Παναιγιάλειος: Ντούνης, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος, Δοξάκης, Σούλης, Λούγκος, Μητρόπουλος, Γιαννουλίκος, Φουρτάδο, Καλούδης (62′ Σκούτας), Μπακατσέλος (65′ Μάτσης)

Το LIVE του Αγώνα

https://www.fmtop.gr/2018/09/30/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-fmtop-gr/