Δεύτερο διπλό για Άρη με Μάλλιο λυτρωτή

 

Μπορεί να είναι νεοφώτιστος, όμως το «τομάρι» του ο Ορφέας θα το πουλήσει ακριβά, όπως διαπίστωσε σήμερα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων ο Άρης, ο οποίος χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 88’ και το γκολ του Μάλλιου για να πανηγυρίσει το δεύτερο σερί διπλό του, αυτή τη φορά με 3-2.
Η ομάδα του Αρχαγγέλου προηγήθηκε μόλις στο 5’ με κεφαλιά του Πομπού, όμως ο Ορφέας, ο οποίος εμφανίζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωμένος, απάντησε στο 21’ με σουτ του Κόκα.
Η δύναμη και το πείσμα εκατέρωθεν κυριάρχησαν, ο Άρης ήταν καλύτερος και πιο απειλητικός, όμως ο Ορφέας φρόντιζε να του υπενθυμίζει πως δεν θα ξεμπέρδευε εύκολα, όπως αποδείχθηκε στο τρίλεπτο 51’-54. Η εύστοχη κεφαλιά του Δημητριάδη, με την οποία έγινε το 1-2, απαντήθηκε γρήγορα από το έξοχο σουτ-ισοφάριση του Τζοβαλίν μετά από φάση διαρκείας.
Μετά το 70’ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν «στροφές», πίεσαν ασφυκτικά και στο τέλος λυτρώθηκαν από το πλασέ του Μάλλιου στο 88’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ατσικνούδας (Λάζος, Σαρρής)
Οι συνθέσεις:
Ορφέας
Καστανάκης, Τσικούρης, Ντουρμισλάρ, Τσακίρης, Αντωνιάδης, Τζοβαλίν, Μαγιόγλου, Στεργιόπουλος (90’ λτ’ Καπέσιος), Φλάγκος (48’ Μπαδιεριτάκης), Μαχραμάς (46’ Αυγουστάκης), Κόκα

Άρης
Καραγιάννης, Σακελλάρης (78’ Κατσούλης), Δανάς, Δημουλάς (90+5’ Θεοδωρή), Πομπός, Κοντόγιαννος, Γκίκας, Δουκίσσης (50’ Δημητριάδης), Μάλλιος, Χατζηλιόντας, Παπαοικονόμου (90’+11 Σφυριαλλάς)