Φλύαρος ο Διγενής, πολύτιμο βαθμό «τσίμπησε» ο ΑΕΡΑ

Ο Διγενής ήταν καλύτερος αλλά φλύαρος, ο ΑΕΡΑ απλά όσο έξυπνος έπρεπε και να το το 1-1, με το οποίο έληξε στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο Κοσκινού.
Η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς έπαιξε στο πρώτο μισάωρο καλό και στρωτό ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες με μεγαλύτερη το οριζόντιο δοκάρι στο 6’ σε κεφαλιά του Διακάκη και σκόραρε στο 30’, με κεφαλιά του Μαΐλη.
Ο ΑΕΡΑ βρήκε την καλή αντεπίθεση που έψαχνε στο 41’ με τον Μασάδο, ο οποίος δικαιολόγησε την κλάση του με ωραία κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή.
Στην επανάληψη οι Κοσκινιάτες πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, όμως δεν κατάφεραν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων τους, οι οποίοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί στην κόντρα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπανάκης (Κοκμοτός, Σταυρούλιας).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Διγενής
Μανωλάγκας, Σκούμπρος (58΄Κώτης), Πατσιαούρας, Μαϊλης, Ζαχαρίας (66΄Κυρίτσης) , Χουτεσιώτης, Χατζηνικόλας, Τσιμπιζίδης, Γιαννακόπουλος (61΄Θαρρενός), Κετσές, Διακάκης
ΑΕΡΑ
Κοντογεωργάκης, Στεφανής, Κωσταντινίδης (37΄Μπάρτζος), Τάχος, Πιτσουρδακης, Καντής, Γιαλυτάκης (60΄Γιαννακάκης), Γαϊτάνος (88΄Πλύγκος), Μπεγκλετζής, Μασάδο, Ζάχαρης