Ωραίο παιχνίδι και μοιρασιά για ΑΕ Κω-Κλεάνθη

Χωρίς παράπονο έφυγε από το γήπεδο ο κόσμος που παρακολούθησε το ματς της ΑΕ Κω με τον Κλεάνθη, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2.
Η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου ξεκίνησε καλύτερα, επέβαλε τον ρυθμό της και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 12’, χάρη στο πλασέ του Ευγενικού. Δεν κατάφερε όμως να «σκοτώσει» την αντίπαλό της, η οποία επέστρεψε, μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, μεταμορφωμένη προς το καλύτερο.
Στο 50’ ο Οχτάρας ισοφάρισε με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ και πέντε λεπτά αργότερα έγινε η ολική ανατροπή από το πόδι του Τογρού, ο οποίος έκανε το 2-1 με δυνατό σουτ.
Το γκολ αφύπνισε τους φιλοξενούμενου που βγήκαν στην επίθεση και στο 85’ κατάφεραν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα της ΑΕ Κω, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ευγενικού. Στο φινάλε οι δύο ομάδες έχασαν από μία μεγάλη ευκαιρία να «κλέψουν» τους βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παρχαρίδης (Δημαράκης –Αλέκος)
Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Α.Ε Κως
Ντιμιτρίεβιτς, Νυστάζος, Χιούσι (50’ Φούκης), Πόποτας, Ζιώγας, Κουρζής, Ηλιάδης (38’ λ.τ Ζαίμι), Βασιλειάδης (70’ Παπανικολάου), Οχτάρας, Τογρού, Αρκούδας (86’ Κεφαλιανός Γ.)
Κλεάνθης
Σαμολαδάς, Χαριτάκης, Σαρίκος (55’ Αρίφι), Ατσίδης, Βουτσινάς, Μπερετούλης, Χατζηκυριάκος, Σιέχ, Ευγενικός, Πελέκης (78’ Χατζησάββας), Σαΐτης (88’ Γιαννίκος)